CelalShengor
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Hocalarım merhaba. Şu an mezuna kaldım ve sınava hazırlanıyorum bilgisayar mühendisliği hedefliyorum ve üniversitede kullanmak için laptop alacağım. Bu yüzden laptop almanın benim nazarımda acelesi yok şu anki parayla bütçem 50.000 TL. Parayı TL olarak saklamıyorum altın olarak saklıyorum. Eğer beklersem para altın olarak kalacak. Laptopu daha geç almaya bırakırsam 2025 Haziran-Temmuz gibi alacağım ama yakın zamanda alırsam yılbaşından önce alacağım. Şu anki sistemlerde stok denk gelirse 4070 ve işlemci olarak da R7 7840HS civarında sistem bulunabiliyor örnek olarak söyledim sistemi. Sorum şu ki sizce elimi çabuk tutup alıp kenara koyayım mı? Yoksa daha sonrayımı bekleyeyim?
Bir de düşükte olsa 5000 serisinin piyasaya sürülme ihtimali var gibi gözüküyor. Konuyu açma nedenim aslında yılbaşından sonra teknolojik aletlere normaden daha fazla zam geleceği hakkında birkaç habere denk gelmiştim. Fiyatların artacağını zaten biliyoruz ama anormal artış olabilir gibi gözüküyor.
Bir de düşükte olsa 5000 serisinin piyasaya sürülme ihtimali var gibi gözüküyor. Konuyu açma nedenim aslında yılbaşından sonra teknolojik aletlere normaden daha fazla zam geleceği hakkında birkaç habere denk gelmiştim. Fiyatların artacağını zaten biliyoruz ama anormal artış olabilir gibi gözüküyor.