Laptop almak icin internet sitesi onerisi

senali

Hectopat
Daha fazla  
Oncelikle iyi Sosyaller diliyorum. Internerten laptop satin alacagim ancak hangi sitelere bakmam ve guvenmem gerektigim hakkinda pek fikrim yok su anlik sadece Vatan Bilgisayar'a baktim. Teşekkürler iyi aksamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığım sitelerde satıcı çok önemli, eğer siteler direkt kendi satıyorsa ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Amazon ve mağaza sitelerinden(Media markt, Vatan Bilgisayar, Teknosa vb.) uzak durun. Onun haricinde Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerde indirim kovalayın. Almadan önce yorumlarına bakın o bilgisayardan kaç kere satmış güvenilir mi? Diye.

Amazon ve mağaza sitelerinden(Media markt, Vatan Bilgisayar, Teknosa vb.) uzak durun. Onun haricinde Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerde indirim kovalayın. Almadan önce yorumlarına bakın o bilgisayardan kaç kere satmış güvenilir mi? Diye.

Amazon'dan neden uzak dursun ki, alınabilecek en güvenilir yer orası.

Amazon'dan neden uzak dursun ki, alınabilecek en güvenilir yer orası.
2. el ürün satmada 1 numara çünkü. Özellikle teknolojik aletlerde yapıyor. 2. el Traş makinesini bile sıfır olarak sattığını gördüm. Bir haftayı geçmeden iade alınırsa sıfır olarak tekrar satılıyor gibi bir şey vardı. Yanlış hatırlamıyorsam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı