Laptop almak için karne indirimi beklenir mi?

Fonksiyonlar

Hectopat
Makaleler
1
Laptop alacağım. Fiyatı 15k civarı olacak. Karne zamanı alsam. Karne indirimler falan oluyordu diye hatırlıyorum. Laptop almak için acelem yok ama karne indirimi olayı gerçek mi? Yoksa bindirim yapıp indirim mi yapıyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir devirdeyiz ki bugün almadığımız her ürün 2 gün sonra öyle fiyatlara çıkabiliyor ki, almadığımız için pişman oluyoruz. Şuan f/p gördüğün şeyi alıp arkaya bakmamak gerekiyor.

Sende haklısın da 1 ay sabit kalsa bari
Fikri olan yok herhalde

Dolar tekrardan artışa geçti. Onu da göz önünde bulundurursak fiyatlar tekrardan artabilir.

Dolar tekrardan artışa geçti. Onu da göz önünde bulundurursak fiyatlar tekrardan artabilir.
Bu ayki fed kararını atlattık eğer bizim kabile faizi düşürmek gibi eksantrik hareketler yapmazsa 1 ay kadar buralarda kalırız bu bana yeterli bir süre.

Bu ayki fed kararını atlattık eğer bizim kabile faizi düşürmek gibi eksantrik hareketler yapmazsa 1 ay kadar buralarda kalırız bu bana yeterli bir süre.
Özgür Demiştaş, bizimkilerin de eninde sonunda artıracağını yazdı birkaç gün once.

Seçim yaklaşıyor, ekonomide ayakları yere basan adımlar atacaklarını dusunuyorum.

Ancak karar sizin tabii. Tüm olasılıkları goz onunde bulundurmanızda fayda var.

En mantıklı zaman şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…