Black Friday beklenir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar laptop alacağım fakat dolar çok hızlı artmaya başladı. 1 ay sonra Black Friday var beklemek mantıklı olur mu? Doların bu artışı sanki Black Friday'den şu andan daha fazla zarar etmeme sebep olacak gibi geliyor bana. Ne dersiniz? Görüş almam lazım.

Doları göz önünde bulundurmadan düşünsek bile yine mantıksız. Çünkü Türkiye'de Black Friday mantığı maalesef Avrupa veya diğer ülkeler gibi değil. İndirim öncesi fiyatlar artırılır ve indirim günü fiyatları eski fiyata düşürürler. Her zaman böyle oldu.

9.00-9.20 civarlarında olur bence friday'a kadar. Yatırım tavsiyesi değildir.

Benim de kafamda bir kulaklık almak var, ben beklemeden alacağım, yoksa fiyatı refresh ediyorum, hemen artıyor bu günlerde. Valla bir kulağımın arkası kaldı herhalde.

9.00-9.20 civarlarında olur bence friday'a kadar. Yatırım tavsiyesi değildir.

Benim de kafamda bir kulaklık almak var, ben beklemeden alacağım, yoksa fiyatı refresh ediyorum, hemen artıyor bu günlerde. Valla bir kulağımın arkası kaldı herhalde.
Bende hemen almayı düşünüyorum.
Doları göz önünde bulundurmadan düşünsek bile yine mantıksız. Çünkü Türkiye'de Black Friday mantığı maalesef Avrupa veya diğer ülkeler gibi değil. İndirim öncesi fiyatlar artırılır ve indirim günü fiyatları eski fiyata düşürürler. Her zaman böyle oldu.
Evet, bende hemen almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı