Çözüldü Laptop anakart modelini öğrenme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bunu yazın:

wmic computersystem get model,manufacturer
Denilen gibi anakart modeli yine bilgisayar modeliyle aynı isimde gözüküyor. 👍
resim_2022-04-19_182721063.png

Özür dilerim. Geç kaldım biraz. Windows 11'i o PC'ye kurmanız büyük bir başarı.
Eki Görüntüle 1364880

Neden ki herkes kuruyor benimkinden düşük sistemli adamlar bile kuruyor ayrıca bana da yükleyemezsiniz diyordu DLL dosyasını değiştirince yükledi sıkıntısız isterseniz bununla ilgili rehber hazılayabilirim.

Neden ki herkes kuruyor benimkinden düşük sistemli adamlar bile kuruyor ayrıca bana da yükleyemezsiniz diyordu DLL dosyasını değiştirince yükledi sıkıntısız isterseniz bununla ilgili rehber hazılayabilirim.
İyi olur.
Sanal makineye Windows 11 kurmuşluğum vardır. 890-900 MB'da çalışıyordu.

Ya ben soruma cevap alamadım. Windows 11'i kullanırken kasma, takılma vs. şeyler oluyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı