Laptop aniden ekran kararması

Peuxhell

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
AMD Redaon Vega 3
İşlemci
AMD Ryzen 3 3200U
Merhaba yaklaşık 3 aydır laptopumun ekranı bir anda kararıyor ( bilgisayar kapanmıyor ve ekran çok çok az görünüyor telefon ışığı ile beraber). YouTube açıkken falan sorun olmuyor fakat oyun açıldığı zaman 15-20 dk sonra kararıyor ve bilgisayarı kapatıp fişini çekip yeniden açmam gerekiyor. Acaba bu sorun bataryadan kaynaklanıyor olabilir mi çünkü bilgisayarın bataryası bozuk ve içinde duruyor çıkarmadık. Çözümlerinizi bekliyorum.

Sorun bataryadaysa çıkarıp deneyebilirsin ama bataryadan kaynaklandığını düşünmüyorum. Bilgisayar çok ısındığından dolayı olabilir veya bir donanım arızası olabilir. Tavsiyem format atıp temiz bir kurulum yap sorun çözülmezse ısınma veya donanım arızası var demektir.

Dün format attım sorun devam ediyor ayrıca bilgisayar çok da ısınmıyor bataryayı da çıkaramıyorum arka kapağı açamıyorum eskiden gördüğü bir tamir yüzünden.

AMD driverlerinde sorun olabilir diye düşünüyorum. Eski sürümlerden birini kurmayı dener misin?

Bilgisayar çalışıyor mu peki arkada yoksa o damı kapanıyor.

Çalışıyor ama 5-10 dakika sonra kendini kapatıyor ve ekran gittiği zaman fişini çekmem gerekiyor bilgisayarın yoksa açıldıktan yaklaşık 10 dakika sonra kendini kapatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…