Laptop aşırı ısınıyor

Normal altına ek bir soğutucu al küçücük fan ona yetmez.
sogutucum var
Tek çare termal macun o zaman her keze teşekkürler. Başka bir yolu varsa cevaplarsınız.

El değememesi bir kriter bile değil laptop da ciddi olarak ben bacağımı yakmıştım.Aynı M serisi işlemcisi olan ASUS bi Laptop'du.Çok normal sıcaklıklar, bakım gerekli.ASUS'un X550VC serisi meselâ çok ısınır.Hatta fan çıkışındaki ızgaralar bile dökülür sıcak-soğukdan dolayı.Senin Laptop'da harici Ekran Kartı'da yok nasıl ısınmasın tam yük işlemci.

El değememesi bir kriter bile değil laptop da ciddi olarak ben bacağımı yakmıştım. Aynı M serisi işlemcisi olan ASUS bir Laptop'du. Çok normal sıcaklıklar, bakım gerekli. ASUS'un X550VC serisi meselâ çok ısınır. Hatta fan çıkışındaki ızgaralar bile dökülür sıcak-soğukdan dolayı. Senin Laptop'da harici Ekran Kartı'da yok nasıl ısınmasın tam yük işlemci.

2 Tane var. HD 3000 ve GT520M

Kardeşim ısınmasının tek sebebi var. Soğutma sisteminde bir aksaklık var.

Ya fan havayı düzgün çekip ızgaralardan atamıyor, böylece ısınan hava içeride kalıyor,
Yada ısı hiç ızgaralara gelemiyor.

Eğer ızgaralar toz içinde kaldıysa o toz zamanla keçe olur. Hava içinde sıkışır ve geçemez. 10 şeritli yolu 2 şeritli yola bağlarsan ne olur? Aynı şey.

Fan ızgaralara gelmiyorsa macun kurumuştur. Macunu değiştirmen gerekli.

Başka sebebi yok. Virüs falan yalan dolan.
sorun evimin yanında hatta yakınında bilgisayarcı yok en yakın 2 km
Kendin de yapabilirsin ama virüs diyen, bunda da ısrar eden birisi laptoptan vida bile sökmemeli. Dağıtır toplayamazsın. Dağıttın ile kalırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı