Laptop bakıma nasıl verilir?

RTX5080

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Acer laptop var garantisi devam ediyor sanırsam. 1,5 sene oldu hiç bakıma vermedim ısınıyor ve yavaşladı. Yarın servise vereceğim de kutu ve fatura olmadan sadece laptopu bıraksam yeter mi ve kaç günde hallolur ve söylesem format atarlar mi?

Merhaba, Acer laptop var garantisi devam ediyor sanırsam. 1,5 sene oldu hiç bakıma vermedim ısınıyor ve yavaşladı. Yarın servise vereceğim de kutu ve fatura olmadan sadece laptopu bıraksam yeter mi ve kaç günde hallolur ve söylesem format atarlar mi?
Olur diye düşünüyorum. SN numarasından buluyorlar diye biliyorum.

Cuma günü Acer laptopumu bakıma verdim bilgisayar servisine, diğer servisler güvenilir olmayabilir ama benim götürdüğüm yer hızlı bir şekilde yaptı cuma günü akşam verdim, cumartesi 13.00'da aldım +8 GB RAM eklettim bilgisayarım şu an daha hızlı. (1800TL ödeme yaptım. Kendimde yapabilirdim ama temizlik konusunda kendime güvenemedim elimde mevcut bir macunda yoktu.)

Faturayı falan götür ama ücret istiyorlar herhalde bakım için.
Ya hepsiburada saticisindan aldım faturaya tıklıyorum açılmıyor müşteri hizmetlerini arayın diyor

Cuma günü Acer laptopumu bakıma verdim bilgisayar servisine, diğer servisler güvenilir olmayabilir ama benim götürdüğüm yer hızlı bir şekilde yaptı cuma günü akşam verdim, cumartesi 13.00'da aldım +8 GB RAM eklettim bilgisayarım şu an daha hızlı. (1800TL ödeme yaptım. Kendimde yapabilirdim ama temizlik konusunda kendime güvenemedim elimde mevcut bir macunda yoktu.)
Acer servisinde mi yaptınız

Ya Hepsiburada saticisindan aldım faturaya tıklıyorum açılmıyor müşteri hizmetlerini arayın diyor

Acer servisinde mi yaptınız

Yok hayır herhangi bir bilgisayar servisinden her marka servis yaptırıyordu.

Ya Hepsiburada saticisindan aldım faturaya tıklıyorum açılmıyor müşteri hizmetlerini arayın diyor.

Acer servisinde mi yaptınız.

Benim de garantim vardı ama Acer'in kendi servisine verirsem gelmesi uzun sürecekti o yüzden kendi servisine vermedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı