Laptop Bakır Soğutma Borusuna Su Eklemek

darbeli38

Decapat
Katılım
30 Haziran 2018
Mesajlar
7
Selamun aleyküm. Benim laptopumun CPU ve GPU çiplerinin üzerindeki bakır borular çok sıcak. Fan'a iletmiyor sıcaklığı ve o yüzden de ısınıyor. Fan temiz ve termal macunlar yeni. Bilgisayardan anlarım. Toz demeyin lütfen. Bakır boru içerisinde su kalmamış. Zamanla yok olur veya azalırmış. Ben bu suyu boruya basmak için nokta kadar bir delik açsam, sonra saf suyu bassam ve oradan da kaynak yaptırsam nasıl olur? Lütfen bilgili arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Su basıldıgını sanmıyorum. İçerisinde gaz ile birlikte ince kıl gibi ısı iletim demetleri olur. örnegin klimalarda kullanılan R122 gazı gibi bir gaz vardır. Zamanla bakır plakada bir delik veya iletim demetleri özelligini yitirecek olursa özelliğini yitirir. Sizin kendi yapabileceginiz bir şey olacagını sanmıyorum. Eldeki bulgurdan olmayın. Servisinden orijinal olarak alın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı