Rehber Laptop batarya sağlığı nasıl kontrol edilir ve yükseltilir?

Maalesef böyle bir ekran gelmiyor
Get-WmiObject Win32_Battery
kullanmam gereken komut bu değil mi?
Evet, başlattan "Aygıt yöneticisi" açın. Piller kısmında herhangi bir ünlem var mı?

Başlık altındaki sürücülere sağ tık yapıp, özellikler dedikten sonra "Bu aygıt düzgün çalışıyor." yazdığını da kontrol edin.

Evet dediğin gibi kontrolleri sağladım, bende x2 Microsoft ACPI Uyumlu Denetim Yönetim Pili, ve Microsoft AC Bağdaştırıcısı yazıyor üçünde de bir sorun gözükmüyor.

Evet dediğin gibi kontrolleri sağladım, bende x2 Microsoft ACPI Uyumlu Denetim Yönetim Pili, ve Microsoft AC Bağdaştırıcısı yazıyor üçünde de bir sorun gözükmüyor.
Bilgisayar şarjda iken veya değil iken sonuç değişiyor mu? Değişmiyor ise:

1. Bilgisayarını kapat.
  2. Bataryayı çıkart.
  3. Kabloda iken bilgisayarı aç.
  4. Aygıt yöneticisinden "Piller" kısmındaki sürücülere sağ tık yapıp, "Cihazı kaldır" de.
  5. Hepsine yaptıktan sonra bilgisayarı kapat.
  6. Bataryayı tak, bilgisayarı aç.
  7. Raporu tekrardan dene. Olmazsa, aygıt yöneticisini aç. Piller kısmını tekrar kontrol et, ünlem işareti varsa sol üstten "Eylem", "Donanım değişikliklerini tara" seçeneğine tıkla.

Get-WmiObject Win32_Battery bu komutu yazınca Powershell üzerinde bahsettiğin gibi bir ekran geldi ne yapmam gerekiyor?

Eskiden 2 saatte bitiyordu batarya şimdi 40 dakika felan. Açıkçası daha kötü bekliyordum. Yalnız iki resimde birbiriyle çelişiyor anlamadım valla birinde 38mWh birinde 36mWh diyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    16,7 KB · Görüntüleme: 122
  • Screenshot_4.png
    90,3 KB · Görüntüleme: 117
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…