Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta kadar önce laptopuma Forza Horizon 4 kurdum ve belli bir süre oynadım. Bu süre zarfında Windows da güncelledim, ekran kartını da ve laptopa Forza girdiğinden beridir 10 saniyeden az sürede açılan bilgisayar tam 1 dakika 50 saniyede açılıyor. Disk kontrolu yaptığımda %6,6 parçalanmış gözüküyor, kırmızı.
Ne yapmam gerekiyor, bir fikri olan var mı? Zaten Forza'da son Windows güncellemesinden sonra 5 dakika oynatıp crash atıyor.
Laptop Lenovo IdeaPad 3 5500U.
Hocam kesin birşey söylemek istemem ssd sağlıklı duruyor ama siz yine de crystal disk mark yazılımı ile bir okuma yazma testi yapabilir misiniz? sorunun disk kaynaklı olmadığından emin olalım
Hocam kesin birşey söylemek istemem ssd sağlıklı duruyor ama siz yine de crystal disk mark yazılımı ile bir okuma yazma testi yapabilir misiniz? sorunun disk kaynaklı olmadığından emin olalım
Birleştirme sonucu diskte yazılımsal denebilecek hatalar gelmiş olmalı ve bu birleştirme sonucu sistem dosyaları ssd içinde çok ayrı gayrı hücrelere düşmüş olabilirler muhtemel sonunuz o diski formatlayıp temiz kurulum yapmak olacaktır
Eğer sorunu yanlış algılamadıysam ve bilgim yanlış değilse format sonucu düzelecektir, daha bilgili arkadaşlar varsa hatamı düzeltebilir.
Birleştirme sonucu diskte yazılımsal denebilecek hatalar gelmiş olmalı ve bu birleştirme sonucu sistem dosyaları SSD içinde çok ayrı gayrı hücrelere düşmüş olabilirler muhtemel sonunuz o diski formatlayıp temiz kurulum yapmak olacaktır.
Eğer sorunu yanlış algılamadıysam ve bilgim yanlış değilse format sonucu düzelecektir, daha bilgili arkadaşlar varsa hatamı düzeltebilir.
Hocam problem şu ki zaten yavaş açıldığı için o bahsettiğim programı indirdim forumdan gördüm ve birleştirmede yapmıştım. Sorun yokken yapmış olsam problem budur derdim mantıken.
Hocam problem şu ki zaten yavaş açıldığı için o bahsettiğim programı indirdim forumdan gördüm ve birleştirmede yapmıştım. Sorun yokken yapmış olsam problem budur derdim mantıken.