Laptop "boot failed" hatası veriyor

alpinestars

Picopat
Daha fazla  
Geçenlerde Valorant oynarken bir anda mavi ekran yedim ve bilgisayar bir daha açılmadı. Açarken "boot failed" hatası ile karşılaşıyordum. Windows 10 kurdum ardından durduk yere tekrar gitti sistem. Şimdi tekrar Windows 10 kurdum birkaç saat kullandıktan sonra Valorant'ı açtım 10 dakika falan sürdü tekrar mavi ekran ve boot failed. RAM falan mı hasar gördü acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Laptop modeli: Huawei Matebook D15 R5 5500U 8 GB RAM 512SSD 2021.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde Valorant oynarken bir anda mavi ekran yedim ve bilgisayar bir daha açılmadı. Açarken "boot failed" hatası ile karşılaşıyordum. Windows 10 kurdum ardından durduk yere tekrar gitti sistem. Şimdi tekrar Windows 10 kurdum birkaç saat kullandıktan sonra Valorant'ı açtım 10 dakika falan sürdü tekrar mavi ekran ve boot failed. RAM falan mı hasar gördü acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Laptop modeli: Huawei Matebook D15 R5 5500U 8 GB RAM 512SSD 2021.

Windows 10 flashını tak ve şimdi yükle tuşuna basmadan bilgisayarı onar seçeneğine tıkla ve komut istemini aç ve şu komutları yaz.
Bootrec /fixmbr
Bootrec /fixboot
Dikkat et bootrecten sonra boşluk olacak.
Hala çözülmediyse.

Hardiskini taratsana, christaldiskinfo programmiyla bakabiliyorsun, hard diskte sorun var mı yok mu diye.

Üstteki arkadaşın attığına bak.
Windows kaybolacak haberin olsun sonra Windows'u yeniden kurman lazım

Hardiskini taratsana ,christaldiskinfo programmiyla bakabiliyorsun ,hardiskte sorun varmi yokmu diye .

Windows 10 flashını tak ve şimdi yükle tuşuna basmadan bilgisayarı onar seçeneğine tıkla ve komut istemini aç ve şu komutları yaz.
Bootrec /fixmbr
Bootrec /fixboot
Hala çözülmediyse.

İkisini de şimdi deneyeceğim Rufus ile W10 yazdırıyorum tekrar.

Bootrec /fixmbr
Bootrec /fixboot
Hala çözülmediyse.

İki komutu da girdim. Üstteki onaylandı alttakine Access Denied dedi. Şimdi de Windows'u hiç kuramıyorum. "Windows cannot install required files." Hatası aliyorum

İki komutu da girdim. Üstteki onaylandı alttakine Access denied dedi. Şimdi de Windows'u hiç kuramıyorum. "Windows cannot install required files." hatası aliyorum.

Bootsect /NT60 SYS yaz.
Bootsectten sonra boşluk olacak dikkat et.
Sonra yine bootrec /fixboot yaz.
Bootrecten sonra boşluk olacak dikkat et
Bunları uygula.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı