Laptop boşta %100 CPU kullanımı

Advanced System Care'yi acilen silin. IObit ürünleri güvenli değildir ve bir işe yaramazlar. Hatta imkanınız varsa temiz kurulum (format) atın, sisteme yazık etmişsiniz onu kurarak. CPU kullanımınızı doğru görmek istiyorsanız sol CTRL tuşuna basılı tutun, diğer parmağınızla üstündeki Shift tuşuna ve başka parmağınızla ESC'ye basın. Açılan sayfadan performans bölümüne girin ve fotoğraf atın.

Hocam en üstte performans yazan bir bölüm var oranın fotoğrafını atın.
Advanced System Care hiçbir işe yaramıyor. Temel, sizin yapabileceğiniz işlemleri yapıyor, birkaç programı kapatıyor ancak sistemi daha çok yoruyor.

Ben IObit uygulamalarını kullanıyorum neyini beğenmediniz sıkıntısı ne?
 
1627667347368.png
 
Ben IObit uygulamalarını kullanıyorum neyini beğenmediniz sıkıntısı ne?
Sürücü güncelleme uygulaması var, saçma sapan sürücüler kuruyor. ASC var, kullanım azaltmaya çalışırken azalttığından daha çok kullanıma neden oluyor. Yani kısaca çoğu doğru düzgün çalışmıyor.
 
IObit yazılımları sistemi bozuyor. Araştırarak kolayca birçok kaynağa ulaşabilirsiniz. Ek olarak Technopat Sosyal'de IObit yazılımlarının yasaklanması için bir kampanya bile düzenlemiştik.

IObit uninstaller kullanıyorum bir sıkıntı çekmedim bir program silecek isem onu kullanıyorum eski PC dede kullanıyordum hiçbir sıkıntı yaşamadım.
 
Değerler pek normal değil gibi eğer boşta ise. Arkada çalışan Driver Booster ve Advanced System Care'yi kapatıp tekrardan değerlere bakabilir misiniz? Dediğim gibi bozuk programlar, belki onlardan kaynaklıdır.
IObit Uninstaller kullanıyorum bir sıkıntı çekmedim, bir program silecek isem onu kullanıyorum. Eski PC'de de kullanıyordum hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Sıkıntı yaşamamış olmanız sağlıklı bir program olduğu manasına gelmez ki? :) Ayrıca normal şekilde niye programları kaldırmayıp ek böyle sistemi yoran şeyler kuruyorsunuz?
 
Sürücü güncelleme uygulaması var, saçma sapan sürücüler kuruyor. Asc var, kullanım azaltmaya çalışırken azalttığından daha çok kullanıma neden oluyor. Yani kısaca çoğu doğru düzgün çalışmıyor.

Onu kullanmıyorum sadece uninstaller programını kullanıyorum.
Ayrıca normal şekilde niye programları kaldırmayıp ek böyle sistemi yoran şeyler kuruyorsunuz?

Bir şeyi silsem direkt klasörü kalıyor ve boş klasör oluyor verileri kalıyor.
 
Onu kullanmıyorum sadece Uninstaller programını kullanıyorum.
Tamam, memnunsanız kullanmaya devam edin. Adama zorla; ''Programı kaldır.'' diyecek halimiz yok ya. Biz gereken açıklamayı yaptık. Ayrıca şuanda asıl sorunu yaşayan arkadaşın konusundan da saptık.
Bir şeyi silsem direkt klasörü kalıyor ve boş klasör oluyor verileri kalıyor.
Elle de kalan verileri silebilirsiniz zaten? Ayrıca IObit yazılımları kalıntı kayıt defteri dosyalarını silmeye çalışırken kayıt defterini de bozuyor.
 
Advanced System Care'yi acilen silin. IOBit ürünleri güvenli değildir ve bir işe yaramazlar. Hatta imkanınız varsa temiz kurulum (format) atın, sisteme yazık etmişsiniz onu kurarak. CPU kullanımınızı doğru görmek istiyorsanız sol CTRL tuşuna basılı tutun, diğer parmağınızla üstündeki SHIFT tuşuna ve başka parmağınızla ESC'ye basın. Açılan sayfadan Performans bölümüne girin ve fotoğraf atın.

Hocam en üstte performans yazan bir bölüm var oranın fotoğrafını atın.
Advanced System Care hiç bir işe yaramıyor. Temel, sizin yapabileceğiniz işlemleri yapıyor, birkaç programı kapatıyor ancak sistemi daha çok yoruyor.
Aynen hocam Advenced SystemCare'nin bir işe yaradığı yok gereksiz yere arkada CPU kullanıyor.
 

Geri
Yukarı