Laptop boştayken görseldeki değerler normal mi?

Ajan1

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığım gibi, sizce de laptop boştayken değerler normal mi? (CPU'da boşta 6 ya kadar bellekte 6,0 ın biraz üstüne filan çıkabiliyor diğerlerine pek dikkat edemedim.)

Ekran görüntüsü 2023-08-23 164639.png

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM anormal. Bu sistemde ya virüs var ya da boşta değil tam olarak.

Bellek kullanımı normal değil. İşlemler sekmesini açıp ekran görüntüsü atar mısınız?
Kusura bakmayın anca cevap verebildim.Normalde technopatta aktif biriyim fakat şu sıralar aktif değildim vede bildirim gelmedi.
Buyrun.
@Jack İşte @Veli1026
RAM anormal. Bu sistemde ya virüs var ya da boşta değil tam olarak.
Laptopu yeni aldım vede korsan bir şey yüklemedim. Aviradada tarattımFakat ram yinede böyle vede attığım ss zamanında sadece microsoft edge açıktı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-25 223807.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-25 223807.png
    331 KB · Görüntüleme: 36
  • Ekran görüntüsü 2023-08-25 224210.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-25 224210.png
    195,3 KB · Görüntüleme: 36
Kusura bakmayın anca cevap verebildim. Normalde Technopat'ta aktif biriyim fakat şu sıralar aktif değildim ve de bildirim gelmedi.
Buyurun.
@Jack İşte @Veli1026
Laptopu yeni aldım ve de korsan bir şey yüklemedim. Aviradada tarattımFakat RAM yine de böyle ve de attığım SS zamanında sadece Microsoft Edge açıktı.

Başlangıç uygulamalarında gereksiz gördüklerinizi kapatın. Çünkü sistem açıldıktan sonra siz fark etmeden arka planda çalışan uygulama olabilir.
Gördüğüm kadarıyla belleği en çok Microsoft Edge kullanıyor. Bu sorunu düzeltmek için
Microsoft Edge'e girin.
Ardından sağ üstteki "..." işaretine tıklayın ardından ayarlara girin.
Sistem ve performansa girin
Açılış desteği ile arka planda çalıştırmaya devam et seçeneğini kapalı konuma getirin.
Sistemi yeniden başlatın sonuçları paylaşın.

Başlangıç uygulamalarında gereksiz gördüklerinizi kapatın. Çünkü sistem açıldıktan sonra siz fark etmeden arka planda çalışan uygulama olabilir.
Gördüğüm kadarıyla belleği en çok Microsoft Edge kullanıyor. Bu sorunu düzeltmek için
Microsoft Edge'e girin.
Açılış desteği ile arka planda çalıştırmaya devam et seçeneğini kapalı konuma getirin.
400 MB ile olacak iş değil bence. @Recep Baltaş benim beyin stop verdi. Sizin bir fikriniz var mı?

Microsoft Edge'e girin.
Hala fazla gibi ya sizce ?
Vede edgeyi açınca 400 mb kullanıyor bunun sebebi sizce ne olabilir ?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-25 234828.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-25 234828.png
    332,4 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Hala fazla gibi ya sizce?
Vede Edge'yi açınca 400 MB kullanıyor bunun sebebi sizce ne olabilir?

Hocam Edge'in açılınca 400 MB kullanması doğaldır.
Başlangıç uygulamalarında gereksiz olarak gördüklerinizi kapattınız mı?

Hocam Edge'in açılınca 400 MB kullanması doğaldır.
Başlangıç uygulamalarında gereksiz olarak gördüklerinizi kapattınız mı?
Edgede açılış desteği,arka plan,donanım hızlandırma gibi ayarları kapattım ek olarak bilgisayar açılınca başlatılan uygulamaları kapattım.(bilgisayarı açtıktan sonra onları kapatsam bile anlaşılan arkada çalışmaya devam ediyorlardı bildirim vb. durumlardan dolayı)
Ve şuan son olarak durum bu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-26 152042.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-26 152042.png
    326,4 KB · Görüntüleme: 46

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı