Laptop çantası ve mouse önerisi

Bu çanta yerine şunu mu alsam? Okul çantamda taşırım.

İnç olarak uyumlu değil. 14.9 inç kadar uyumluymuş dikkat etmen lazım. Ayrıca mouse da normal ofis kullanımı ve normal kullanım için. Oyuncu bir laptopta bu düşük performans ve kalitesiz ürün olduğu için önermedim. Yoksa o iş görür.

İnç olarak uyumlu değil. 14.9 inç kadar uyumluymuş dikkat etmen lazım. Ayrıca mouse da normal ofis kullanımı ve normal kullanım için. Oyuncu bir laptopta bu düşük performans ve kalitesiz ürün olduğu için önermedim. Yoksa o iş görür.
Teşekkürler, bana önereceğiniz bir mouse modeli var mı? Fazla pahalıya kaçmaya gerek yok bence. İş görse yeter.

Evet üstelik kalitesiz bir çantaymış ama fikir hoşuma gitti sadece.

Teşekkürler, bana önereceğiniz bir mouse modeli var mı? Fazla pahalıya kaçmaya gerek yok bence. İş görse yeter.

Evet üstelik kalitesiz bir çantaymış ama fikir hoşuma gitti sadece.

Attığn çanta iyi. Onun dışında mouse için iş görmesi açısından yeterli. Üstü zaten bütçe arttırıyor. Zaten Trendyol kendisi satması ve değerlendirmeler oldukça çok iyi düzeyde. Normal kullanımda sorun yaşamazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı