Kusura bakmayın hocam banıö vqrdıda yazamadım. Chipset in amacı nedir veya oyunda performansı etkilermi birde laptopum hp victus 16dnt45 i5 12500h rtx3050tiDonanım kimliklerini paylaşırsanız yardımcı olunabilir. Laptop marka/model ve donanım kimliklerini yazmanız gerekmekte.
Performansı elbette etkiler ama sizi çağ atlatmaz. Uğraşmak istemezseniz böyle devam etmeniz size ve sisteme sıkıntı çıkarmaz.Kusura bakmayın hocam banıö vqrdıda yazamadım. Chipset in amacı nedir veya oyunda performansı etkilermi birde laptopum hp victus 16dnt45 i5 12500h rtx3050ti
Uğraşırım hocam nasıl yapmam gerekir yardımcı olur musunuzPerformansı elbette etkiler ama sizi çağ atlatmaz. Uğraşmak istemezseniz böyle devam etmeniz size ve sisteme sıkıntı çıkarmaz.
Etkiler dediniz ya misal Valorant ta 250fps alıyorum 300fln olurmuPerformansı elbette etkiler ama sizi çağ atlatmaz. Uğraşmak istemezseniz böyle devam etmeniz size ve sisteme sıkıntı çıkarmaz.
Aygıt yöneticisinde donanımı bulun, sağ tık, özellikler, ayrıntılar, donanım kimlikleri. Çıkan verileri kopyalayıp yapıştırın. Google üzerinde arama yaparak da bulabilirsiniz. Buraya yazarsanız biz de yardımcı olmaya çalışırız. Ancak Şu, bu derken çok vakit alabilir. Önce siz deneyin.Uğraşırım hocam nasıl yapmam gerekir yardımcı olur musunuz
Etkiler dediniz ya misal Valorant ta 250fps alıyorum 300fln olurmu
Hayır olmaz.Uğraşırım hocam nasıl yapmam gerekir yardımcı olur musunuz
Etkiler dediniz ya misal Valorant ta 250fps alıyorum 300fln olurmu
Sağolun hocam eve gidince deneyeceğimAygıt yöneticisinde donanımı bulun, sağ tık, özellikler, ayrıntılar, donanım kimlikleri. Çıkan verileri kopyalayıp yapıştırın. Google üzerinde arama yaparak da bulabilirsiniz. Buraya yazarsanız biz de yardımcı olmaya çalışırız. Ancak Şu, bu derken çok vakit alabilir. Önce siz deneyin.
Orda çıkan kimlik verilerini Google'da ilgili donanımınızı bulana kadar sonunu silerek aratın. Muhtemelen ilk iki siteden biri aradığınız sürücüyü bulacaktır.
Örnek olarak:
Kendim şuan kullandığım Gigabyte Aorus 580 8GB için donanım kimliklerim:
PCI\VEN_1002&DEV_67DF&SUBSYS_22F11458&REV_E7
PCI\VEN_1002&DEV_67DF&SUBSYS_22F11458
PCI\VEN_1002&DEV_67DF&CC_030000
PCI\VEN_1002&DEV_67DF&CC_0300
Şeklinde listeleniyor. Ben burda sürücü ararken en üstten başlayarak aratıyorum Google üzerinde.
İlk baştan başlıyorum.
PCI\VEN_1002&DEV_67DF&SUBSYS_22F11458&REV_E7
Google üzerinde arama sonucum:
Eki Görüntüle 1629415
Artık şans mı bilmiyorum, ilk sitede buldum uygun sürücüyü. İndirip el ile yükledim. El ile sürücü kurmayı @Recep Baltaş 'ın anlattığı şu videodan bakarak veya buradaki makale ile yapabilirsiniz.
Kolay gelsin.
Hayır olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.