RX570 yanında sarı ünlem var

Omenvl

Hectopat
Sistemi yeni kendim montajladım. Ekran kartını 2.el RX570 4 GB aldım. Sonra AMD'nin sitesinden RX570 driverleri o en son sürümü kendim yükledim. Şu an sistemde uyarı işareti veriyor sarı bir şekilde driverleri güncelle diyorum ve zaten güncel diyor. O işaret gitmiyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi yeni kendim montajladım. Ekran kartını 2.el RX570 4 GB aldım. Sonra AMD'nin sitesinden RX570 driverleri o en son sürümü kendim yükledim. Şu an sistemde uyarı işareti veriyor sarı bir şekilde driverleri güncelle diyorum ve zaten güncel diyor. O işaret gitmiyor ne yapmalıyım?
Driver güncel olmayabilir. Güncellemeyi dener misiniz ?

Driver yanlış kurulmuş olabilir, silip bir daha yüklemeyi deneyin.

Ekran kartı sürücünü DDU yazılımını sil. Sonra aşağıya bıraktığım sürücüyü indir.

DDU rehberi.
DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal

Sürücü. Windows10 64 bit seçiyorsun.

1609254481844.png

Bunu indir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı