Laptop çift RAM takınca ekran gelmiyor

ardablt00

Femtopat
Daha fazla  
Excalibur G770 marka laptopumda Samsung 3200MHz DDR4 8 GB bir RAM vardı. Yetersiz geldiği için her şeyi aynı 8 GB RAM daha aldım. RAM'i bilgisayara taktım ancak klavye ışıkları yandı fanlar çalıştı görüntü gelmedi. 1. slota tek RAM takına görüntü geliyor ancak ikinci slota takınca görüntü gelmiyor. Alttaki slota takıp görüntü gelmeden hemen önce diğer RAM'i de taktım. Görev yöneticisinde RAM 8 olarak görünüyor ama CPU Z de 16 olarak görünüyor.

Hocam bana şuan ki durumu CPU Z'den gönderin, dün ki resmi ne yapayım ben.

Siz CPU Z 16GB gösteriyor dediniz, ben bunun yalan olduğunu düşünüyorum, şuan anlık olarak resim gönderin.
Şuan ikinci rami takınca çalışmıyor ve size yalan söyleyince elime ne geçecek dün kardeşim çalışırken takıp açtığında cpu z de 16 gb olarak görünüyormuş tek ram ile çalışıyor şuan

O zaman bana elinizde delil olmadan CPU Z 16 GB gösteriyor demeyin, şuan 8 GB gösteriyorsa CPU Z doğru gösteriyordur ve kardeşiniz size yalan söylemiş, bu kadar basit. Yaşınız kaç bilmiyorum ben 29 yaşındayım, insanlar size yardımcı olmak için vakit ayırıyorken, size yardımcı olacak insanları kandırmaya çalışmayın.

O zaman bana elinizde delil olmadan CPU Z 16 GB gösteriyor demeyin, şu an 8 GB gösteriyorsa CPU Z doğru gösteriyordur ve kardeşiniz size yalan söylemiş, bu kadar basit. Yaşınız kaç bilmiyorum ben 29 yaşındayım, insanlar size yardımcı olmak için vakit ayırıyorken, size yardımcı olacak insanları kandırmaya çalışmayın.

Ya abicim bak benden kaç yaş büyüksün ben seni neden kandırmaya çalışayım kardeşim dün çalışırken takmış ve CPU zden fotoğraf çekmiş biraz sabretseydiniz fotoğrafı atacaktım.

IMG_1333.jpeg

Ya abicim bak benden kaç yaş büyüksün ben seni neden kandırmaya çalışayım kardeşim dün çalışırken takmış ve CPU zden fotoğraf çekmiş biraz sabretseydiniz fotoğrafı atacaktım.

Eki Görüntüle 2324939
Bu görüntünün size ait olduğuna emin misiniz? Orada kanalda single yazıyor gördünüz mü? O görüntüde ki CPU Z de tek kanala 16 GB ram takılmış olarak görünüyor, sizin anlattığınızla ilgili bir görsel göremedim orada.

Bu görüntünün size ait olduğuna emin misiniz? Orada kanalda single yazıyor gördünüz mü? O görüntüde ki CPU Z de tek kanala 16 GB ram takılmış olarak görünüyor, sizin anlattığınızla ilgili bir görsel göremedim orada.
ben çift kanala taktım size yalan söylemek için bi sebebim yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı