Laptop çok ısınıyor

Dyflinn

Hectopat
Yer
Sandalye
Daha fazla  
Merhabalar.

Dediğim gibi laptopumun hem fan hızı hem de fan hızı çok yüksek ayarlasam bile olmuyor. Bu arada laptopumu ısınma ve RAM arttırmak için verdim, o yüzden fanlar temizlenmiş olmalı. Güç performans ayarlarını da yaptım ama olmadı.

Dosya Ekleri

• resim_2021-02-09_092456.png
    resim_2021-02-09_092456.png
    263,7 KB · Görüntüleme: 157
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha demin 75-80'ler gördü.

Yeni servise gittiği için temizlendi. Google falan açıkken bu değerleri gördüm şu anlık iyi ama 55 derecede. Termal macun sürmedim.

Termal macun sürmedim derken? Üsünde hiç termal macun yok mu anlamında yoksa yenilemedim anlamında mı?

Macunsuz olmaz bir seni gördüm macun kullanmayan.
Ben şeyden korkuyorum garanti bu yıl bitiyor da garantisi gitmesin diye istemiştim ama demek ki macun kullanmak lazım. 50 TL gibi bir bütçeyle macun önerebilir misiniz?

Alabileceğin piyasadaki en iyi macun bu.

Termal macunsuz bilgisayarmı kullanılır arkadaş yakıcaksın bilgisayarı. İyi bile dayanmış.

Hocam bugün bilgisayarcıya gittim ve termal macun sürdürttüm. Fanları da toz kaplıymış. Garantiye verirken ısınıyor demiştim ama beni pek dikkate almamışlar. 55 dereceydi şimdi 45 derecede çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı