Hangi konu? Etiketlere bakmıyorum bayadır.En son onu bir konuda etiketlediğimde bana yardımcı olmamıştı ama... Şansımı yine de deneyeyim.
Hangi konu? Etiketlere bakmıyorum bayadır.En son onu bir konuda etiketlediğimde bana yardımcı olmamıştı ama... Şansımı yine de deneyeyim.
Aklıma gelirse linki atarım fakat hiç önemli değil.Hangi konu? Etiketlere bakmıyorum bayadır.
galiba korsan windows bende kullanırken bunun sayesinde altta windows orjinal değildir yazısı gidiyiyo lisanslıymış gibi gösteriyorduEki Görüntüle 1222477
Windows Etkinleştirme İstemcisi ne alaka anlamadım ?
Laptopum çok yavaş. Yavaş açılıyor. Yavaş çalışıyor. PC ilk açıldığında Edge 20 saniyede, Chrome 10 saniyede, Discord yaklaşık 40 saniyede, Epic Games 1 dakikada açılıyor. Gerçekten çok yavaş, sinir oluyorum. Bir öneriniz var mı?
Sistemi söylememişim. İşlemci i3-4005U 1.7 GHz, ekran kartı GeForce 820M, RAM 4 GB.
Hayır, korsan Windows değil Windows Etkinleştirin yazısı hala var.galiba korsan windows bende kullanırken bunun sayesinde altta windows orjinal değildir yazısı gidiyiyo lisanslıymış gibi gösteriyordu
Laptop' a SSD takılıyor mu ki?Bende 740M ve i3 3110M vardı
RAM'ı 4+4 yapıp 120GB SSD ekleyebilirsiniz ben yaptığımda 13 saniyede açılıyordu.
Hayır, korsan Windows değil Windows Etkinleştirin yazısı hala var.
Laptopa SSD takılıyor mu ki?
Laptopum çok yavaş. Yavaş açılıyor. Yavaş çalışıyor. PC ilk açıldığında Edge 20 saniyede, Chrome 10 saniyede, Discord yaklaşık 40 saniyede, Epic Games 1 dakikada açılıyor. Gerçekten çok yavaş, sinir oluyorum. Bir öneriniz var mı?
Sistemi söylememişim. İşlemci i3-4005U 1.7 GHZ, ekran kartı Geforce 820M, Ram 4GB.
Hayır, korsan Windows değil Windows etkinleştirin yazısı hala var.
Laptop'a SSD takılıyor mu ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.