Laptop CPU ve GPU Undervolt rehberi hazırlanmalı

Makaleler
10
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Böyle bir rehber hazırlanmalı diye düşünüyorum. İnternette Türkçe adam akıllı kaynak bulamadım ben. Sıcaklıklarda kayda değer düşüş yaşanıyor bu yöntem ile. Özellikle ısınma sorunu yaşayan laptop kullanıcıları için oldukça yararlı olacaktır.

Böyle bir rehber hazırlanmalı diye düşünüyorum. İnternette Türkçe adam akıllı kaynak bulamadım ben. Sıcaklıklarda kayda değer düşüş yaşanıyor bu yöntem ile. Özellikle ısınma sorunu yaşayan laptop kullanıcıları için oldukça yararlı olacaktır.
Tamda ihtiyacım olduğu vakit istemişsiniz. İnşaallah böyle güzel bir rehberi hazırlayacak biri çıkar :)

Şimdilik Technopat tarafından hazırlanana kadar konu hakkında geniş bilgi birikimi olan bi' kullanıcı tarafından hazırlanıp sunulmalı bana kalırsa. Yüzeysel olarak bakıldığında fazla uğraş gerektiren işlem de değil sonuçta. Yeni veya eski fark etmeksizin yapılabilen tüm laptoplarda yapılmalı bence. Artısı ciddiye alınacak kadar çok ve eksi yönü de yok. Harika bi' yöntem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı