Laptop CPU'su 100 derece oluyor

ahmetYLMZ68

Centipat
Daha fazla  
RAM
8
Dediğim gibi işlemcim 100 derece fakat kasa soğuk. Sizce buna ne sebep olur? GTA 5 vb. oyun oynadığımda 100 derece oluyor fakat sıcaklık laptopumda çok belli değil. Kasası çok sıcak değil. Sıcaklığa MSI afterbornerdan bakıyorum. Termal macun yeni değişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi işlemcim 100 derece fakat kasa soğuk. Sizce buna ne sebep olur? GTA 5 vb. oyun oynadığımda 100 derece oluyor fakat sıcaklık laptopumda çok belli değil. Kasası çok sıcak değil. Sıcaklığa MSI afterbornerdan bakıyorum. Termal macun yeni değişti.

Hocam ozellikleri oku oku bitiremedim. Sanirsam 4070 Ti Super kartinizla beraber kullandiginiz R5 7800x3D islemcinizi fansiz kullaniyorsunuz, o yuzden olmus olabilir. Saka bir yana biz nereden bilelim ne kullaniyorsunuz hocam. Marka model parca bilgisi yok. Belirtirseniz yardimci olmaya calisiriz.

Sadece RAM belirtmişsiniz ne marka var ne model var ne işlemci modeli var hayal gücümüz o kadar gelişmiş degil.

Hocam kusura bakma thecnopat da yeniyim pek bilemiyorumbazı ayarları HP Pavilion laptop kullanıyorum i5 10.nesil işlemci ve ekran kartı GTX 1050 kullanıyorum termal macun yeni değişti ama 100 derece olarak gözüküyor laptop ılık yardımcı olursanız sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı