Merhaba. Ben dizüstü bilgisayarıma RAM yükseltmesi yapmak istiyorum. Fakat ne almam ve nelerin uyumlu olduğu konusunda herhangi bir fikrim yok. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Görsel olarak "SPD" ve "Memory" görüntülerini paylaşıyorum. Umarım yardımcı olursunuz, teşekkürler!
Konuyu açmadan önce herkes bu şekilde açtığı için ben de bu şekilde açmıştım. Hemen modeli vs. İletiyorum; HP Pavilion- 17-CD0014NT ve kullandığım ürüne bu link üzerinden ulaşabilirsiniz. Yardımınız için teşekkürler.
Laptopunuz 64 GB RAM'e kadar destekliyor buradan 2x16 GB = 32 GB RAM bulabilirsiniz. 2666MHz olmadığı için 2400 attım isteğe bağlı 3000 satın alabilirsiniz.
Alacağınız RAM'i laptoptaki RAM'e göre seçin DDR4 SE DDR4 MHz'leri yakın olsun birbirlerine. kasayı sökeceksin RAM klipsleri ne kadarsa takacaksın ama dikkatlı laptoplar dikkatli olması lazım, bir yanlışta tüm sistem gidebilir.
Laptop'ların RAM'leri ayrı oluyor. Eğer çok fazla bilginiz yoksa bir bilene ya da bilgisayar tamircisine danışıp, yardım isteyin. Gerçi tamircilerede güven kalmadı. Yinede şansınızı denemekte fayda var.
Benim para konusunda pek sıkıntım yok. Tek derdim uyumlu olsun, elimdekinden olmayayım. Bu yüzden varsa eğer marka, model v.s. öneriniz seve seve dikkate almaya hazırım
Benim para konusunda pek sıkıntım yok. Tek derdim uyumlu olsun, elimdekinden olmayayım. Bu yüzden varsa eğer marka, model v.s. öneriniz seve seve dikkate almaya hazırım
Benim para konusunda pek sıkıntım yok. Tek derdim uyumlu olsun, elimdekinden olmayayım. Bu yüzden varsa eğer marka, model vs. Öneriniz seve seve dikkate almaya hazırım
Laptop'ların RAM'leri ayrı oluyor. Eğer çok fazla bilginiz yoksa bir bilene ya da bilgisayar tamircisine danışıp, yardım isteyin. Gerçi tamircilerede güven kalmadı. Yinede şansınızı denemekte fayda var.
Öneriniz için müteşekkirim lakin ben 32'ye çıkarmak istiyorum. Buna rağmen verdiğiniz linki favorime ekledim, eğer buradan bir sonuç çıkmaz ise önerdiklerinizi alacağım. Teşekkürler.
Konuyu açmadan önce herkes bu şekilde açtığı için ben de bu şekilde açmıştım. Hemen modeli v.s. iletiyorum; HP pavilion- 17-cd0014nt ve kullandığım ürüne bu link üzerinden ulaşabilirsiniz. Yardımınız için teşekkürler.