Laptop değerinde nasıl satılır?

kuxeyli

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 90watt mobile gpu
Ryzen 5 5600H
16GB RAM
Öncelikle herkese merhaba. Lenovo marka RTX 3060 ekran kartlı 5600H işlemcili bir laptopum var. Laptoptan memnunum ancak ROG Ally X almak için satmayı düşünüyorum. Bu alışveriş sizce mantıklı mı? Laptopu değerinde nereden ve nasıl satabilirim? Ya da güvenilir bir takas nasıl yaparım? Cihaz 2 yıllık ancak çalıştığım için çok kullanmadım. Hala yeni gibi duruyor. Hafızası yetmediği için 1TB SSD aldım ancak o da ısındığı için düzgün performans vermiyor ısı düşürücü alınması gerekiyor. Cevaplayan herkese teşekkürler.

Öncelikle herkese merhaba. Lenovo marka RTX 3060 ekran kartlı 5600H işlemcili bir laptopum var. Laptoptan memnunum ancak ROG Ally X almak için satmayı düşünüyorum. Bu alışveriş sizce mantıklı mı? Laptopu değerinde nereden ve nasıl satabilirim? Ya da güvenilir bir takas nasıl yaparım? Cihaz 2 yıllık ancak çalıştığım için çok kullanmadım. Hala yeni gibi duruyor. Hafızası yetmediği için 1TB SSD aldım ancak o da ısındığı için düzgün performans vermiyor ısı düşürücü alınması gerekiyor. Cevaplayan herkese teşekkürler.
Bence mantıklı değil. Değerinde https://www.sahibinden.com/ Bu site üzerinden satabilirsiniz.

Laptopla şu an fazla oyun oynamıyorum, genelde internete girmek için film izlemek için kullanıyorum. Oynarsam da oynarım aslında ama PC taşımak kucakta vs zor geliyor.
Rog Ally X'ten oynayacağınız oyunlar sizi tatmin etmez. Bu kafa yapısındaysanız. Yanlış anlamayın kafa yapısı derken taşımak vs. zor geliyor diye düşünen biri Rog Ally'den memnun kalamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı