Laptop Donması

ozmo

Megapat
Katılım
16 Haziran 2014
Mesajlar
90
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar bilgisayarım msi ge60 servisten yeni geldi sorunum şu ki durduk yerde kasılmalar yaşıyor yani mouse imleci donuyor arka plan beyaz oluyor simgeler kayboluyor gri ekran geliyor donuyor sonra kendine geliyor falan filan bu da canımı sıkıyor. Nedeni nedir acaba ?
 
Donma olayına söyleyeceğim termal macunu yenile kaliteli bir şey sür çok ince yapma çokta kalın sürme sistem toplama videolarını izleyip yapabilirsin. Arka planın kaybolması gri ekran gelmesinin 2 nedeni olduğunu düşünüyorum, 1.si ana kart ile ekran arasında ki bağlantı kablosunu kontrol et çıkarıp tak oynat biraz. 2. olarak ekran kartında sorun vardır. Servisten yeni geldi demişsin yapmadılar mı ?
 
Evet servisten geldi termal macunu daha yeni değişti. Ancak şöyle bir şey fark ettim. Sadece DOTA 2 oynarken bu sorun oluyor. Oyun donuyor alt+tab yapıca chrome takılıyor vs. Ama diğer oyunlarda bu sorunu yaşamadım.
 
Merhaba aynı sorundan şikayetçiyim Mikail Bey ekran görüntüsü aldım.
Adsız.png


Mikail Bey yardımlarınızı bekliyorum.

Yardım edecek yok mu?

Recep abi yardım edebilir misin ?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı