INNO3D RTX5070 vs ASUS Dual 5070

Sağolun hocam benim için iyi bir toplama örneği oldu.Ben MSFS için sistemi topluyorum o yüzden fg biraz önemli benim için o yüzden öyle dedim.Kafamda bitek anakart ve kasa kalmıştı bu önerdikleriniz iyimidir?
Testlere bakmak lazımda 9070xt muhtemelen parçalar 5070i anakart minimum fiyatta 7800x3d kaldıran anakartlardan biri 9700xte gayet iyi 2k daha ucuz fps farkı üzmez onuda tercih edebilirsin. Kasa gayet iyidir hydro psu var fspnin pckolikten alabilirsin

Testlere bakmak lazımda 9070xt muhtemelen parçalar 5070i anakart minimum fiyatta 7800x3d kaldıran anakartlardan biri 9700xte gayet iyi 2k daha ucuz fps farkı üzmez onuda tercih edebilirsin. Kasa gayet iyidir hydro psu var fspnin pckolikten alabilirsin
Saf güçte 5070Ti'ın önünde. 5070 almıştım beğenmeyip iade ettim 9070XT geçtim.

5070 alacağım bütçemi zorlayarak uygun fiyatlı kartlara yöneliyorum. INNO3D ve ASUS Dual arasında kaldım. Hangisini seçmeliyim?
Bir de R7 7800x3D 1080p de darboğaz yapar mı?
Amd de alsanız Nvidia' da alsanız iyi bir model almaya dikkat edin. Sıcaklıklar ve fan sesi baya değişiyor. Asus genel olarak iyi yapıyor bu işi ama evo olanlarından uzak durun. Soğutmaları iyi değil.

1 2 yerde önde temelde aynı sayılırlar o yüzden
Hocam rx e de biraz kaymıştım ama sadece saf güçte öne geçmiş MSFS de ama rtx de fg açınca fps baya artıyor ondan çok kafam karışıyor siz ne dersiniz bu konuya

Amd de alsanız Nvidia' da alsanız iyi bir model almaya dikkat edin. Sıcaklıklar ve fan sesi baya değişiyor. Asus genel olarak iyi yapıyor bu işi ama evo olanlarından uzak durun. Soğutmaları iyi değil.
Bende rx 570 vardı senelerce 80 90 derecede oynadım fanlarda sesliydi ben o işlere pek takılmıyorum hocam şuan bütçeyi kurtarmaya çalıştığım için öyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı