Laptop durduk yere yavaşladı ve takılmaya başladı

Sadece yardım istemiş, bence siz daha çocuk bir profilsiniz.
Herkesin kullandığı bir bilgisayar geri açılmazsa tabii ki babası bir dayak atar.
Yağız isminde de pek bir şey yok. Hiç de sıkıntılı bir kullanıcı gibi durmuyor.

Genel olarak 9 yıllık bir bilgisayar temizlenmemişse ve içinde HDD varsa yavaş olması çok normaldir.
Bir USB'ye bütün verilerinizi koyun ve bilgisayara format atın. (Windows 7 veya Windows 8.1 kullanın.)
Format atmadan önce HDD yerine iyi bir SSD alın, bilgisayar hızlanacaktır.

Ben şahsen Brawl Stars profillilere gıcık olduğum için takıldım benim babam dayak atar dediği yere de tepkim babam beni döver diyerek saçma sapan kendini küçük düşürüyor yağız ismini de günümüzde 10 11 yaş aralığı sıklıkla kullanıldığı için dedim peki benim çocuk profilli olduğumu nereden çıkarttınız DC gelebilirim sıkıntı yok.

Ben şahsen Brawl Stars profillilere gıcık olduğum için takıldım benim babam dayak atar dediği yere de tepkim babam beni döver diyerek saçma sapan kendini küçük düşürüyor yağız ismini de günümüzde 10 11 yaş aralığı sıklıkla kullanıldığı için dedim peki benim çocuk profilli olduğumu nereden çıkarttınız DC gelebilirim sıkıntı yok.
Çocuk olduğunuzu düşünmüyorum fakat yaptığınız yorum hiç iyi bir yorum değil.
Bu yüzden size 'daha çocuk bir profil' dedim.

Hocam dc gelebilirim derken? Sakin olun biraz.

Hocam DC gelebilirim derken? Sakin olun biraz.

Yok dostum amacım kavga anlamında artislenmek değil ses olarak çocuk olmadığımı kanıtlamak internet ortamında artislik klavye delikanlılığı olur.

Çocuk olduğunuzu düşünmüyorum fakat yaptığınız yorum hiç iyi bir yorum değil.
Bu yüzden size 'daha çocuk bir profil' dedim.

Peki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı