Çözüldü Laptop DVD ROM yerine HDD takmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

realmoonlight

Kilopat
Makaleler
6
Yer
Montreal, QC, Canada
Arkadaşlar yuvasını aldım HDD'nin. Şimdi takacağım dikkat etmem gereken konular nelerdir. Cihazımın bataryasını sökmeli miyim bu arada Razor cihazım için yapmayacağım bu işlemi. Gömülü bataryayı sökmeli miyim? Cevaplarıızı bekliyorum.

Çözüm
Başlamadan önce batarya kablosunu sök, işin bitince takarsın.

-CD okuyucunun siyah plastik kapağını takabilmen için caddy'nin üstünde delikler oluyor. Siyah kapak o deliklere tam oturursa bilgisayar CD okuyucu varmış gibi görünüyor, kaba durmuyor. Oturmama ihtimaline karşı kendi düz kapağı takılı geliyor üstünde, onunla da kullanabiliyorsun.

CD okuyucuyu anakarta bağlayan soketin olduğu tarafta küçük bir parça var, genellikle 2 küçük vida ile bağlı oluyor, okuyucunun kasaya sabitlenmesini sağlıyor. O parçayı vidalarıyla beraber aktarabilirsin caddy'e.
Başlamadan önce batarya kablosunu sök, işin bitince takarsın. Gerisini buradan okuyabilirsin.

Benim aradığım cevap bu değil bende zaten SSD var ben ROM'a extra HDD takacağım. Ayrıca ben dikkat edilmesi gerek şeyleri sordum. Mesela gömülü bataryayı çıkarayım mı gibi.

Başlamadan önce batarya kablosunu sök, işin bitince takarsın.

-CD okuyucunun siyah plastik kapağını takabilmen için caddy'nin üstünde delikler oluyor. Siyah kapak o deliklere tam oturursa bilgisayar CD okuyucu varmış gibi görünüyor, kaba durmuyor. Oturmama ihtimaline karşı kendi düz kapağı takılı geliyor üstünde, onunla da kullanabiliyorsun.

CD okuyucuyu anakarta bağlayan soketin olduğu tarafta küçük bir parça var, genellikle 2 küçük vida ile bağlı oluyor, okuyucunun kasaya sabitlenmesini sağlıyor. O parçayı vidalarıyla beraber aktarabilirsin caddy'e.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı