Laptop ekran dalgalanması

raweon07

Hectopat
Arkadaşlar selamlar. Dün akşam video izlerken garip bir sorunla karşılaştım. Ekran bir anda dalgalanma gibi hareketler yapmaya başladı. Bunun sebebi yazılımsal bir şey midir yoksa monitör müdür emin olamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hatanın videosunun linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Donanımsal arıza var muhtemelen. İşte bu yüzden Monster alınmaz. Servise verin derim.

Ah bir de bana sorsanız... Aslında özellik olarak kasa kalitesi olarak falan iyi hatta üretim MSI'a ait. Ama Monster öyle bir firma ki düzgün cihazı bozuyor :D
Dostum ben anlamıyorum bu işlerden ama galiba içten ekran çatlamış kırılmış vb. olabilir.

Yok öyle bir şey değil ya. Çünkü 1 2 kere oldu şu ana kadar öyle olsa hep olurdu.
Pek de yazılımsal gibi gözükmüyor. NVIDIA mı kullanıyorsunuz?

NVIDIA mı kullanıyorsunuzdan kastınız nedir? Ekran kartım NVIDIA evet 3060 Max-P modeli.
Bende de Monster var 1 haftalık arada Ms'lik siyahlık oluyor gibi.

Dostum yol yakınken iade et. Naçizane tavsiyemdir.
@362045 hocam yardımcı olabilir misiniz acaba.

Son düzenleme:
Eğer bir televizyona veya monitöre bağlayabiliyorsanız öyle deneyin. Eğer harici monitördede aynısı oluyorsa sürücü sorunudur. Başka bir versiyon yüklemeniz gerekir.
Veya direkt NVIDIA sürücüsünü 1-2 versiyon değiştirebilirsiniz. Rastgele bir tane yükleyin. (Zaten yenisini kullanıyorsanız.) Ama başka bir monitöre bağlamadan kolayca sorunu tespit etmenin bir yolu yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bende de böyle bi arıza oluştu arkadaşlar .

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı