Laptopu şarja takınca ekran dalgalanması

Evet o şekilde kullanıyorum. Geçici çözüm olarak aslında işlemci hızını düşürüyorum sorun azalıyor. İşlemci hızını ne kadar düşürürsem ekrandaki dalgalanma o kadar azalıyor. İşlemci hızı ne kadar artarsa dalgalanma da o kadar artıyor.
Ben de işlemci hızıyla oynuyorum ama değişme olmuyor. Akım korumalı prizle denemedin değil mi?

Hayır denemedim. İstersen pil tasarrufu moduna alıp işlemci çalışma hızına bak. İşlemci hızı düşük ve problem düzelmedi ise başka bir şey vardır.
Anlıyorum şuan biraz işim var deneyeceğim tekrar konuya yazarım. En yüksek işlemciyi %10 yapıyorum dengeli modda yine de düzelmiyor.

Arkadaşlar bende de aynı sorun var, eski kaliteli bir VGA mevcut elimde onu takınca sorun ortadan kalkıyor ama diğerleinde aynı sorun baş gösteriyor bazı VGA kabloları ise görüntüyü çok kalitesiz veriyor ama onlarda da frekanslanma yok bu arada VGA-hdm dönüştürücü kullanıyorum. Böyle sorunlar kalitesiz malzemeler veya orginal dışı üretimlerden meydana gelebiliyor. VGA kabloların uçlarında sert kalın bir kısım var dikkat etmişseniz onlar bobin parazit önleyici onların kalitesizliği lablonun kendi iç tel kalitesizliği, kablonun uçlarının laptopa şase veya buna benze manyetik yakınlık yapması gibi faktörler sebebiyet verir. 2 durum önerebilirim size 1. çok kaliteli bir dönüşürücü ve VGA alın 2. laptop şarjınız veya Power Supply' ınızı orginali ile değiştirin ( yan sanayi aldyısanız ya da uzun yıllar kullanıyorsanız)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı