Laptop ekran donma sorunu

NOXUSq

Decapat
Daha fazla  
Güzelce oyunlarımı oynuyorum güncellemelerimi yapmışım, sürücülerim güncel illa bir sorun çıkacak, aksi ne mümkün! Sorunum şu ki normal kullanımda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum ancak oyuna giriyorum mesela LoL, CS:GO gibi 10 dk oynuyorum oyun donuyor ekranımda hiçbir hareket yok ancak ses alıyorum. Masaüstüne geliyorum her şey normal görev yöneticisinde oyuna bakıyorum normal çalışıyor tekrar Alt Tab yapıp oyuna dönüyorum yine ekran donuk bir şekilde beni bekliyor. Ne yapabilirim bu durumu düzeltmek adına.

HDD testi yaptım, SSD Samsung Magician yaptım. Zaten yeni almıştım, o yüzden çok iyi çıktı.

Ekran görüntüsü 2021-03-16 202119.png

Ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurar mısınız? Bu arada laptop neydi? Sürücüyü silip nasıl yükleyeceğinizi bilmiyorsanız söyleyin.

Ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurar mısınız? Bu arada laptop neydi? Sürücüyü silip nasıl yükleyeceğinizi bilmiyorsanız söyleyin.

Şimdi olayı özetleyeyim. Ekran kartım AMD R7 M260 + Intel HD 5500. Toshiba laptop kullanıyorum. Sürücü olarak yeni sürücü kuruyordum ancak sürekli hata veriyordu, ben de AMD Crimson 17.5.2 sürücüsünü kullandım. Ardından SSD satın aldım, HDD'yi CD-ROM'a taktım, sıfırdan Win 10 kurdum. Yine de ekran kartı değişmediğim için 17.5.2 sürücüsünü kurdum ne olur ne olmaz diye. 1 buçuk aydır sorunsuz oyun oynuyordum ancak şimdi bu hatayı aldım. Ben de DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp en sonki AMD sürücüsünü yükledim. Intel sürücüsünü de kendi sitesinden en günceli yükledim ancak 10 dk oyun oynuyorum, bir anda ekran donuyor. Bazen Alt + Tab izin veriyor, bazen de mavi ekran veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı