Laptop ekran kartı değişimi yapılabilir mi?

Anladığım kadarıyla siz laptoplar için üretilen 3050'den bulup laptopunuza takmak istiyorsunuz.

SSD takabilirsin cihazına çok yavaşladıysa eğer. Onun dışında ekran kartı değişimi yapman mümkün değil.

Ekran kartı ve yavaşlık laptopta pek bağlantılı değil. Zira laptop zaten webde gezerken ya da Windows arayüzünde işlemciyi kullanıyor. Ben oyun performansından memnun değilim.

Anladığım kadarıyla siz laptoplar için üretilen 3050'den bulup laptopunuza takmak istiyorsunuz.

Böyle bir şey mümkünse güzel olur. Tabii fiyatı da önemli.

Ekran kartı ve yavaşlık laptopta pek bağlantılı değil. Zira laptop zaten webde gezerken ya da Windows arayüzünde işlemciyi kullanıyor. Ben oyun performansından memnun değilim.

Bunu belirtmezsen bilemem dostum cihazımın performansından memnun değilim demişsin oyun dememişsin. 1650'yle ne beklediğine bağlı.

Böyle bir şey mümkünse güzel olur. Tabii fiyatı da önemli.

Böyle bir şey mümkün değil. Mümkün olanların da fiyatları kullandığınız laptopun fiyatlarını geçer. Müsait olduğunuzda bu konuya bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı