Laptop ekran kartı nerede?

Aynısı, ekran kartı dediğim yerde. Ekran kartını zaten elleyemezsiniz, işlemciyi de ellemeyin bence. Yeni laptopınızın işlemcisinin eskisinden kötü olma ihtimali düşük.

Hocam kötü isterseniz atayım ismini.

Buyurun.

Dosya Ekleri

• hocam.PNG
    hocam.PNG
    1,2 KB · Görüntüleme: 41
Şimdi fark ediyorum, konu gereksiz uzamış ve amacından çıkmış. İşlemciyi değiştirmeyi düşünürseniz eski ve yeni laptopın işlemcilerini belirterek yeni konu açarsınız.

Dizüstü bilgisayarlarda RAM ve SSD, HDD dışında parça değişimi yapmayı lütfen düşünmeyin. Değişimi pek mümkün olmayan şeyler ve ayrıca muhtemelen çıkaracağınız parçaya denk ya da ona yakın bir şey takmak zorunda kalırsınız. Yani yükseltme sayılmaz.

Yeni bir bilgisayar alıyorsanız bu bir dizüstüyse özelliklerine iyi bakın. Eski cihazınızın RAM'leri uyumlu olmama ihtimali yüksek ve olsa bile siz yeni cihazınıza 8+8 RAM taksanız iyi olur. Bu yüzden eski cihazınızın RAM'inin tek parça 8 GB olacagını ve DDR4 olacagı pek sanmıyorum.
Ama en fazla SSD HDD ve RAM değişimi ile yükseltme yapmanız mümkün olacak.
Eski cihazınızın parçalarını yenisine takacaksanız niye yeni cihaz alıyorsunuz ayrıca?
Bir de muhtemelen RAM'leri de uymaz. Onu ve diğer parçaları araştırıp karar verirsiniz. 2 yıl olmuş ama yazmak istedim. Böyle konu diyalogu acayip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı