Laptop ekran kartımı çalmış olabilirler mi?

Gece ben salonda uyurken salona girip, 15 inç tüplü televizyonu çalıp 2 sokak aşağıdaki televizyoncuya satan yurdumun hırsızlarından beklenebilecek bir hareket.

Bilgisayar tamircisi adı altındaki dolandırıcılara PC verirsen herşeyini çalıp bozuk eski kötü ile değiştirebilme potansiyeline sahip başima geldi ve bunu kime anlatsam aynı şeylerin başina geldiğini onaylıyor bilgisayarcılara anlattığımda abi oda biseymi neler neler var diyorlar yani kısacası yeteneğine güvenen bilgisayarciya PC goturmesin ne tamir etmek çok kolay aslında

benim ekran kartım radeon 530du şimdi bu ekran kartının driverini yüklüyücem demi sadece

Driver pack yada iobit driver booster ile kur, driver desteği olmaya bilir 7 kur öyle dene harici ekran kartını devre dışı bırakmış olabilir

Yüksek ihtimal driver den kaynaklı. Laptop ekran kartları sabit olur. Çıkma şansı zor. Bununla uğraşacağına düşünmüyorum. Çıkarıp ne yapacak zaten o da ayrı bir düşünce.

Kardeşim laptop una format atilmissa eğer driver lari yüklemen lazım format atan kişi driverleri yüklemeye üşenmis sanırım.ekran kartı anakarta entegre ise calma ihtimali daha azdır. Nvidia sitesinden driveri indirip bı kur birde öyle kontrol et

Haricî ekran kartının sürücüleri yüklememiş. Onboard ekran karını görüyor şuan da sorun bu muhtemelen. Güncelleme yapabilirsin ya da marka model biliyorsan kendin indir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…