Laptop ekran kartımı çalmış olabilirler mi?

procosmos

Centipat
Laptop açılmıyordu bilgisayrcıya götürdük geri verdiklerinde ekran bağdaştırıcılarda ekran kartım yoktu ve CS:GO'da 100-120 FPS alırken 70 - 80 oldu.

IMG_20200127_172550.jpg
IMG_20200127_173057.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar tamircisi adı altındaki dolandırıcılara PC verirsen herşeyini çalıp bozuk eski kötü ile değiştirebilme potansiyeline sahip başima geldi ve bunu kime anlatsam aynı şeylerin başina geldiğini onaylıyor bilgisayarcılara anlattığımda abi oda biseymi neler neler var diyorlar yani kısacası yeteneğine güvenen bilgisayarciya PC goturmesin ne tamir etmek çok kolay aslında

Laptop açılmıyordu bilgisayrcıya götürdük geri verdiklerinde ekran bağdaştırıcılarda ekran kartım yoktu ve CS:GO'da 100-120 FPS alırken 70 - 80 oldu.

Eki Görüntüle 492815Eki Görüntüle 492820
Yüksek ihtimal driver den kaynaklı. Laptop ekran kartları sabit olur. Çıkma şansı zor. Bununla uğraşacağına düşünmüyorum. Çıkarıp ne yapacak zaten o da ayrı bir düşünce.

Kardeşim laptop una format atilmissa eğer driver lari yüklemen lazım format atan kişi driverleri yüklemeye üşenmis sanırım.ekran kartı anakarta entegre ise calma ihtimali daha azdır. Nvidia sitesinden driveri indirip bı kur birde öyle kontrol et

Haricî ekran kartının sürücüleri yüklememiş. Onboard ekran karını görüyor şuan da sorun bu muhtemelen. Güncelleme yapabilirsin ya da marka model biliyorsan kendin indir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı