Laptop ekran kartını görmüyor

Rentarus

Femtopat
Selam, Inscryption oynarken oyunum crash yedi ve hemen sonrasında laptopum mavi ekran yedi neden mavi ekran yediğime bakmadım. Daha sonra restart atıp yeniden oyunu açtım ama bu sefer oyunum çok fazla kasıyordu. Daha sonra NVIDIA Control Panel'i + device Manager açmaya çalıştım ama ekteki hatayı aldım.

232.png

Screenshot 2024-10-12 211052.png

Ekran kartını yaktığımı düşünmüyorum herhangi bir koku almadım. Bu sorunu çözmek için ne yapmam gerekir?

Selam, Inscryption oynarken oyunum crash yedi ve hemen sonrasında laptopum mavi ekran yedi neden mavi ekran yediğime bakmadım. Daha sonra restart atıp yeniden oyunu açtım ama bu sefer oyunum çok fazla kasıyordu. Daha sonra NVIDIA Control Panel'i + device Manager açmaya çalıştım ama ekteki hatayı aldım.

Eki Görüntüle 2328100

Eki Görüntüle 2328101

Ekran kartını yaktığımı düşünmüyorum herhangi bir koku almadım. Bu sorunu çözmek için ne yapmam gerekir?
DDU indirip tüm driverları kaldırın tekrar yükleyin

ASUS laptop kullanıyorsanız Armoury Crate veya ghelper üzerinden eco modda olup olmadığını kontrol eder misiniz? Hala düzelmediyse BIOS sıfırlayabilir veya BIOS'ta GPU seçme özelliği varsa dGPU only yapıp çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.

DDU indirip tüm driverları kaldırın tekrar yükleyin
DDU indirip ekran kartı diriverlarını sildim ama yüklemeye çalışınca GeForce Experience Görmedi.

Screenshot 2024-10-12 221811.png

(5 dk sonra) İşin garibi şudur ki şimdi şu an ekran kartını görüyor ve çalışıyor.
Cevap veren herkese teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2024-10-12 221811.png
    Screenshot 2024-10-12 221811.png
    9,1 KB · Görüntüleme: 46

Technopat Haberler

Geri
Yukarı