Suyunu iyice sıkıp temizliyorsan bir sorun arz etmez bence.
Hocam kolonya zarar vermedi mi?
Kasanın tüm parçalarını, aklına ne gelirse yıllardır ıslak mendille silerim. Markasınada bakmam. Sadece köpürmesin yeter. Hiç sorun yaşamadım.
Hocam bez ful ıslak olana kadar sıkmıyorum 3 fıst falan zarar falan vermiyor.
Laptop ekranları ve kasaları için mikro fiber bez kesinlikle lazım, sıvı içinse özel sıvılar mevcut
Ben onuda yapmıyorum. Çok detaya girdiğinde saf alkol ile bir bezle silinmeli falan ama bu parçalar bence o kadar hassas değil. En azından tecrübem bu yönde.Anladım hocam. Ben zaten ıslak mendilin suyunu sıkıp siliyordum.
Ben onu da yapmıyorum. Çok detaya girdiğinde saf alkol ile bir bezle silinmeli falan ama bu parçalar bence o kadar hassas değil. En azından tecrübem bu yönde.
D&R'da bile philipsin küçük temizlik kitleri satılıyordu mavi bir sıvı küçücük bir bez o da iş görür. Mikro fiber bezi internetten bulabilirsiniz.Anladım hocam. Ben zaten ıslak mendilin suyunu sıkıp siliyordum.
Anladım hocam eyvallah.
Bu bezi falan nereden bulabilirim?
D&R'da bile Philips'in küçük temizlik kitleri satılıyordu mavi bir sıvı küçücük bir bez o da iş görür. Mikro fiber bezi internetten bulabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.