Laptop ekranı normal ekran olarak kullanılabilir mi?

Ragnarak

Hectopat
Merhaba, şu anda yurt dışındayım ve PS5 fiyatları çok uygun fakat bir tane alırsam bağlayabileceğim ekranım maalesef ki yok. PS5 alıp monitör olarak laptop ekranımı kullanabilir miyim sizce?

Normalde hayır. Capture Card ile yapabilirsiniz. Bir de monitör kartları var fakat bunun için ekranı laptoptan sökmek gerekir.

Yıllarca bu sorunun cevabını arayan biri olarak cevabım "hayır" olacak. Laptoplar yalnızca "output" yani HDMI üzerinden dışarıya yani harici ekranlara görüntü verirler ancak laptop ekranına görüntü alamazlar. Aksi durum yalnızca Apple cihazlarda sidecar olarak kablosuz bağlantı şeklinde var ancak o da ikinci ekran olarak kullanılabiliyor. PS5'te remote play var mı bilmiyorum ancak Xbox'ta kablosuz bağlantıyla bilgisayar ekranına yansıtmak mümkün.

Yıllarca bu sorunun cevabını arayan biri olarak cevabım "hayır" olacak. Laptoplar yalnızca "output" yani HDMI üzerinden dışarıya yani harici ekranlara görüntü verirler ancak laptop ekranına görüntü alamazlar. Aksi durum yalnızca Apple cihazlarda sidecar olarak kablosuz bağlantı şeklinde var ancak o da ikinci ekran olarak kullanılabiliyor. PS5'te remote play var mı bilmiyorum ancak Xbox'ta kablosuz bağlantıyla bilgisayar ekranına yansıtmak mümkün.
Emektar PS3'ümde vardı. PS5'te de var diye biliyorum. Ama illaki gecikme olacaktır tam tatmin eder mi arkadaşı emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı