erennitro5
Centipat
Ekran kartı ve işlemci ömrünü azaltıyor diye biliyorum hocam.
Hocam laptoplarda mı böyle genel olarak mı?
Sizce sadece CS:GO oynarken 75Hz yapsam nasıl olur.
Ekran kartı ve işlemci ömrünü azaltıyor diye biliyorum hocam.
Hocam laptoplardamı böyle genel olarakmı.
Teşekkür ederim hocam.Hocam çok ayrıntısıyla bildiğim konuar değil, seni yanlış yönlendirmek de istemiyorum. Oyüzden maalesef cevap veremeyeceğim.
Monitörde yapılan değişiklik ekran kartı ve işlemci ömrüne etki etmez. Tamamen yanlış bir bilgi. Panel ömrünü kısaltır. Açıkçası monitörde overclock yapmak bana mantıksız geliyor.Ekran kartı ve işlemci ömrünü azaltıyor diye biliyorum hocam.
Reis cs:go da çok fark ettiğini düşünüyorum ama bende bu yazılanlardan sonra cru uygulamasından restart yaptım geri otomatik 60hz düştü sorun yoktur değil mi ? Birde görüntü ayarlarına girdiğimde renk profili diye bi yer var eskiden varmıydı bilmiyorum sRGB display profile with hardware ... yazıyor bunun ne demek olduğunu bilen varmıMonitörde yapılan değişiklik ekran kartı ve işlemci ömrüne etki etmez. Tamamen yanlış bir bilgi. Panel ömrünü kısaltır. Açıkçası monitörde overclock yapmak bana mantıksız geliyor.
Hocam laptoplarda mı böyle genel olarak mı?
Hocam sanırım masaüstünde yapmayınca olmuyor bende sıfırlıyorum cs gırınce yapıyorum onu umarım sorun olmaz bakalımHocam masaüstünde 60Hz çekin. CS:GO başlatma seçeneklerine -freq 75 yazın böylece sadece CS:GO 75Hz çalışır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.