Laptopum yaklasik 1.5 senelik Ekim'de garantisi bitiyor. Gecenlerde fark ettim ekranimda izler kalıyor. Uzun süreli kullanim disinda yaklasik 10-20dk kullanimdan sonra iz kalmaya basliyor garantiye göndermeli miyim?
Hızlıca garantiye gönderin bence bir baksınlar.Laptopum yaklasik 1.5 senelik Ekim'de garantisi bitiyor. Gecenlerde fark ettim ekranimda izler kalıyor. Uzun süreli kullanim disinda yaklasik 10-20dk kullanimdan sonra iz kalmaya basliyor garantiye göndermeli miyim?
Hızlıca garantiye gönderin bence bir baksınlar.
Bu arızanın bir ismi falan var mı acaba sebebi ne olabilir?
Hayalet ekran sorunu olabilir adı telefonlarda çok rastlanıyor.
O zaman garantiye göndereyim en iyisi.
ROG STRIX'te boyle bir şey yasanmasi cok tuhaf. Garanti disinda bir yol gozukmuyor hocam. Benim de panelle ilgili basima soyle bir şey gelmisti. Gecen sene Acer Nitro 5 almistim i5 12500H+RTX 3060.
Laptopun panelin alt kisminda Black bar denilen siyah bolgeler vardi. Yani bildiginiz bölük bölük siyahliklar vardi, direkt iade etmistim. Nadir de olsa karsilabiliyoruz.
Servis ekrani degistirir yuksek ihtimalle, yenisini isteme hakkiniz varsa bir deneyin takacaklari panel orijinali ile ayni olmayabilir, bazi servisler orijinalinden daha kotu panell takabiliyor, ghosting vs oluyor sonra.
Panel IPS mi? IPS çok nadir bu durumu yaşatır. İlginç ben uzun zamandır bu duruma denk gelmemiştim. Garanti en iyi seçenek. Nasıl bir sonuç çıkar bilmiyorum ama.
Ürün ROG'a benziyor. Yoksa MiniLED mi? Belki Dolby nebula?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.