Laptop ekranındaki parlama sorunu nasıl çözülür?

Jhn_wick

Centipat
Daha fazla  
Laptopumun ekranın belirli bir noktasında bir ışık parlaması var. Minik bir noktada açık renklerde (beyaz gb.) göze çarpan ufak bir parlama noktası var. İnternetten araştırdım belirli bir darbe sonucu veya nem alma sonucu bu hale gelebileceği söyleniyor. Laptop ne darbe aldı ne de nem kaptı eminim. Zaten alalı 6 ay oluyor. Bu sorunun sebebi ve çözümü ne olabilir? Bunun için servise verilir mi? (2 yıl garantisi var zaten) Yoksa benim uygulayabileceğim bir çözümü var mıdır? Cevaplarsanız sevinirim.

Anlıyorum, sıkışmış piksele serviste bakarlar değil mi hocam, boşuna yollamış olmayayım.

Sıkışmış piksel ise çözülebilme ihtimali var sizin tarafınızdan ama dediğim gibi, bir servise yazın bakalım. Bu değişimlik bir şey derlerse gözünüze batmaz hiç yoktan.

Hocam internette araştırdım ancak sizin sıkışmış piksel dediğiniz beyaz sayfa üzerinde pikselin kırmızı yanması gibi bir şeymiş sanırım ama bende öyle bir durum yok.

Hocam internette araştırdım ancak sizin sıkışmış piksel dediğiniz beyaz sayfa üzerinde pikselin kırmızı yanması gibi bir şeymiş sanırım ama bende öyle bir durum yok.

Farklı varyasyonları olabiliyor. Dediğim gibi bir servisle görüşün derim ilk olarak sonra karar verirsiniz yollayıp yollamayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı