Laptop ekranını kırmak

ozanil

Femtopat
Katılım
12 Ekim 2020
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaslar gerı donusu var mı? Yoksa bir tane daha yumruk atacağım.
 

Dosya Ekleri

  • IMG-20201031-WA0016.jpeg
    IMG-20201031-WA0016.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 187
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör, TV ve benzeri şeylere takılarak kullanılabilir. Ve ayrıca ne kadar işe yarar bilmiyorum ama internette her laptop için farklı ekranlar, paneller satılıyor.
 
Ekranı çıkarıp bazı fanteziler ugular mısınız? Önce çekiçle vurun sonra ezin sonra kibrit ile yakın sonra kola dökün sonra aşağıya atın sonra parçaları tuvalete atıp sifonu çekin çok teşekkürler.


Format.
Hocam istemsizce aklıma oto destekçim geldi.
 
Ekranı çıkarıp bazı fanteziler uygular mısınız? Önce çekiçle vurun sonra ezin sonra kibrit ile yakın sonra kola dökün sonra aşağıya atın sonra parçaları tuvalete atıp sifonu çekin çok teşekkürler.


Format.
O fantezilerin bir çoğunu ben 2007 yılında HP Pavilion DV6000 bir Laptop'a uyguladım hocam. Laptop defalarca servise gitti ekran kartının yanmasından ötürü. Sorun çözülemedi. En sonunda sinirlenip önce 2. kattan aşağı attım. Ardından aşağı inip tekmeledim. Sonra bir tane varil vardı bahçede boş. Onu aldım içinde ateş yaktım. Laptop'u içine attım. İyice yandıktan sonra Laptop'u bahçeye gömdüm. Ardından üzerine küçük abdestimi yaptım ve olay yerini terkettim. O gün bugündür HP düşmanıyım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı