Laptop Ekranını Monitöre Vermek mümkün mü?

erensavas

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Laptopumun ekranını masaüstü monitörüne vermeyi planlıyorum. Bunu nasıl başarırım? Laptopumda HDMI ve VGA girişleri var, monitör ise VGA.

Çözüm
Kasanıza takılı olan kabloyu alıp, monitöre takın. Sağ ve sol çiviyi takmanıza gerek yok. Daha sonra laptopu açın. Görüntü gelmiş olacak. Monitöre takılı olan uca dokunmanıza gerek yok.
Laptop girişini de atar mısınız?
0052521b-e069-475f-bf57-953625004c78.jpg

Kasanıza takılı olan kabloyu alıp, monitöre takın. Sağ ve sol çiviyi takmanıza gerek yok. Daha sonra laptopu açın. Görüntü gelmiş olacak. Monitöre takılı olan uca dokunmanıza gerek yok.

Bu işlemi yaparken laptopum kapalı mı olsun? Hiç kapatmadan yapsam ekran seçsem olmaz mı?

İşe yaradı :D Bu mesajı monitörden atıyorum :) Tek problem görüntü güzel değil. Onu da halletmeye çalışırım.
İşe yaradı :D Bu mesajı monitörden atıyorum :) Tek problem görüntü güzel değil. Onu da halletmeye çalışırım.

Bunun sebebini de kendimce buldum arkadaşlar. Laptopum 1920x1080 monitör ise 1366x768. Monitör 1080 desteklemediğinden ona geçince görüntü bozuluyor. Laptopta 1366x768 ayarlayınca da zaten laptopun ekran kalitesi düştüğünden monitörümüze de öyle yansıyor. Yani buna yapılabilecek bir çözüm olduğunu sanmıyorum. Ama yine de işe yaradı bilesiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı