Evet başlıkta ki gibi 6-7 haftadır kullanılmayan laptop sanki arabaya yapılan takviye gibi Windows kilit ekranı gelene kadar F11 basılı tutuyorum. O anda çekersem güç gidiyor ondan sonra gücünü alıyor bir türlü çıkamadım şu işin içinden. Yaklaşık yarım saat sonra Acer Power button açılıyor ve otomatik olarak kapanıyor çözemedim vallahi. Markası Acer.
Hiçbir sorun yoktu hocam çalışırken öyle izah edeyim 14 ay oluyor neredeyse Acer Türkiye garantisi şikayetlerini okudum SSD söküp HDD falan takmışlar RAM'i almışlar o yüzden pek yanaşmak istemedim garantiye.
BIOS sıfırlamadım ama bilmediğimden birazda korkuyorum. Format attım arkada pil reset deliği var batarya çıkmıyor ona iğne soktum başka bir şey yapmadım foruma yazayım dedim.
Hiçbir sorun yoktu hocam çalışırken öyle izah edeyim 14 ay oluyor neredeyse Acer Türkiye garantisi şikayetlerini okudum SSD söküp HDD falan takmışlar RAM'i almışlar o yüzden pek yanaşmak istemedim garantiye.
İlginç arkadaşın dediği gibi BIOS pilini çıkartın ama pek onunla ilgili olduğunu sanmıyorum, dediğim gibi ya adaptör voltajı tam veremiyor ya da voltajı alan kablolarda temassızlık var ya da sıkıntı var.
İlginç arkadaşın dediği gibi BIOS pilini çıkartın ama pek onunla ilgili olduğunu sanmıyorum, dediğim gibi ya adaptör voltajı tam veremiyor ya da voltajı alan kablolarda temassızlık var ya da sıkıntı var.
Klavye arızası gibi bu. Muhtemelen klavye değiştirince düzelecek. Klavyede sıvı teması veya hasar vb. bir durum oldu mu? Güç tuşunun klavyede olması her şeyi açıklıyor.
Klavye arızası gibi bu. Muhtemelen klavye değiştirince düzelecek. Klavyede sıvı teması veya hasar vb. bir durum oldu mu? Güç tuşunun klavyede olması her şeyi açıklıyor.
Sıvı teması ilk aldığımda oldu 14-15 ay önce başkada olmadı benim aklıma Power tuşu takılı mı kaldı diye bir uyarı geldi belirli süre sonra Power tuşuna basılı tutunca da Power button çıkıyordu kapanıyordu şimdi de öyle ve bu arada olduğu gibi müdahale ettim klavye değişimi 600 TL?