Büyük ihitmal bozulmamıştır. Çünkü bozulmuş olsaydı sistem kendine sürekli reset atardı. Ama bir dahaki sefere dikkatli olun. Mümkünse de sistemi garanti bitene kadar kurcalamayın.
Fan normalde kaç RPM'de dönüyordu? Fanı temizlemek için bilgisayarın içini açmanız gerekir. Elektrikli süpürge ile bir şey çekemezsiniz ve iyice tıkar orayı. Ve yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi fan normalden fazla dönerse veya ters bir şekilde dönerse fan bozulur.
Boştayken 0 oldu az önce ama internette gezindiğimde yine 2000 civarı oyuna girdiğimde de yine 2400 seviyelerinde.
Bir de ürünümü genel bakım için garantiye vermek istedim vatan bilgisayardan almıştım.Ordaki yetkili ürününüz pahalı oraya gönderdiğinizde de aynı sizin yaptığınız işlemi yapacak bence göndermeyin zaten kargoda da bir sıkıntı çıkabilir dedi.Ben de göndermedim.Sizce göndermeli miyim?Ürünümün aldığım günden bu yana fiyatı çok yükseldi bir şey olursa diye korkuyorum tabi doğal olarak bir daha almaya gücüm olmayacağından.Gerçekten sadece fana üfleyip geri mi gönderiyorlar garantide yoksa gerçekten temizlik yapıyorlar mı?
Boştayken 0 oldu az önce ama internette gezindiğimde yine 2000 civarı oyuna girdiğimde de yine 2400 seviyelerinde.
Bir de ürünümü genel bakım için garantiye vermek istedim vatan bilgisayardan almıştım.Ordaki yetkili ürününüz pahalı oraya gönderdiğinizde de aynı sizin yaptığınız işlemi yapacak bence göndermeyin zaten kargoda da bir sıkıntı çıkabilir dedi.Ben de göndermedim.Sizce göndermeli miyim?Ürünümün aldığım günden bu yana fiyatı çok yükseldi bir şey olursa diye korkuyorum tabi doğal olarak bir daha almaya gücüm olmayacağından.Gerçekten sadece fana üfleyip geri mi gönderiyorlar garantide yoksa gerçekten temizlik yapıyorlar mı?
Ben de bunu istiyordum zaten.Herhalde uğraşmak istemediğinden öyle konuştu.Bende anlamadığımdan ve çekindiğimden vermedim.Çok teşekkür ederim.
Bu işlerden çok anlamayan biri olarak çok yardımcı oldunuz.Cevap veren,yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar garantiye verdim bilgisayarımı bu konunun üzerine.Fan arızalı deyip heatsink değişti ve image atıldı yazılı kağıtla bilgisayarımı aldım ama hala fan internette takıldığımda 2400 rpm civarında çalışıyor.Bilgisayarımın markası aşağıda,bu rpm normal mi bilgisayarım için?Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
Msi gl73 core i5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi gl73 core i5 notebook uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.