Laptop fanının yerinin değiştirilmesi sorun oluşturur mu?

Syen565

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben laptopumu dün temizletmeye verdim ve bugün aldım normalde dün alacaktım ama adam yetiştirememiş ve bana gösterdi laptopun içini falan neyse sabah gittim adam monte ediyordu yarım saate monte ederim bir yarım saatte test yaparım dedi ve montelerken şöyle bir cümle duydum fanını şöyle mi taksak ki? Neyse ben eve gittim 1.5 saat sonra geri gelip PC'yi aldım soğutması çok güzel olmuş ama klavyeden rüzgar geliyor sol bölümünün en üst taraflarından ve bu bölge şiş altında bir şey var ve bu büyük ihtimal fan fanın yerini değiştirmiş. Anlayacağınız neyse bir sıkıntı olur mu o taraf şiş olsa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anormal sıcaklık yoksa sorun yaşamazsın bence ama neden fanın yeri değişsin ki ? Yani daha verimli olacağı mı düşünülmüş keşke bilgi alsaydınız.

Anormal sıcaklık yoksa sorun yaşamazsın bence ama neden fanın yeri değişsin ki? Yani daha verimli olacağı mı düşünülmüş keşke bilgi alsaydınız.

Evet öyle düşündü ve sıcaklığı gayet iyi tek klavya biraz yamuk gözüküyor.

Anormal sıcaklık yoksa sorun yaşamazsın bence ama neden fanın yeri değişsin ki? Yani daha verimli olacağı mı düşünülmüş keşke bilgi alsaydınız.

Bir şey olmaz değil mi 5 6 saat geçti aradan ısıda problem yok klavyenin orasının şiş durması bir şey yapar mı yoka geri eski yerine taktırıyı mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı