MerhabalarEfenim
Hectopat
Merhaba, oyuncu laptopumun fişinde gorseldeki gibi yanıklar oluyor. Bunlar bilgisayara zarar verir mi, aynı zamanda garanti kapsamında mıdır?
Prizin bir ucunda var bir tane yanık izi.Ben görsellerde yanık göremiyorum. Riske atmak istemezseniz ve garanti süreniz devam ediyorsa uğraşmadan garantiye göndermeniz en sağlıklısı olacaktır.
Merhaba, oyuncu laptopumun fişinde gorseldeki gibi yanıklar oluyor. Bunlar bilgisayara zarar verir mi, aynı zamanda garanti kapsamında mıdır?
Anladım yeni aldığım bir laptoptu işlemciye veya ekran kartına zarar gelir mi diye acaba korktumHayır vermez zaten adaptör enerjiyi alır güvenli şekilde laptopa aktarır benim adaptörümde fişe giren demirler oksitlenmiş zarar vermez diye umuyorum
Anladım yeni aldığım bir laptoptu işlemciye veya ekran kartına zarar gelir mi diye acaba korktumZararı olmaz ama eğer priziniz akım korumalı değilse akım korumalı bir priz almanızı tavsiye ederim, benim de aynı şekilde böyle bir durumum var dı yeni prizle neredeyse hiç yaşamadım.
Anladım yeni aldığım bir laptoptu işlemciye veya ekran kartına zarar gelir mi diye acaba korktum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.