Laptop fişte değilken CS'de FPS sabit 30'da kalıyor

RTX sistemlerde dls3.0 var çok daha iyi.

Hocam RTX olmayan CS de nasıl DLSS açacak acaba.

Normal değerler ayrıca CS2 de FSR ama ben açtığımda bir katkısını göremedim açmanıza gerek yok.

Mute yediydim yazım hatasından biraz geç oldu ama CS de faydasını görmememinizn sebebi CS'nin ekran kartı değil işlemci odaklı bir oyun olması.

Ama olan oyunlarda 50'den 120'ye cıkarıyor bir de bir tane daha uygulama vardı oda FPS arttırıyordu ben bulim atacağım.

Bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok ta bir katkısı olmaz CS ekran kartı değil işlemci odaklı bir oyun.

Ama olan oyunlarda 50'den 120'ye cıkarıyor bir de bir tane daha uygulama vardı oda FPS arttırıyordu ben bulim atacağım.

Bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam DLSS hangi oyunda 50'den 120'ye çıkarıyor CS 1.6 da Max performansda falan mı ben DLSS olan oyunları DLSS ile oynuyroum ama görünütüyü çamura çevirmediğiniz sürece o kadar artış olmaz görüntü çamura döndükten sonra da RTX ekran kartının bir anlamı kalmaz.
Ve Lossless Scaling uygulaması en son baktığımda paralıydı RTX 4060'a virüs bulaştırmamak için korsan da indirilmez. Sırf 10 FPS içinde para verilmez.

Hocam RTX olmayan CS de nasıl DLSS açacak acaba.

Mute yediydim yazım hatasından biraz geç oldu ama CS de faydasını görmememinizn sebebi CS'nin ekran kartı değil işlemci odaklı bir oyun olması.

Çok ta bir katkısı olmaz CS ekran kartı değil işlemci odaklı bir oyun.

Hocam DLSS hangi oyunda 50'den 120'ye çıkarıyor CS 1.6 da Max performansda falan mı ben DLSS olan oyunları DLSS ile oynuyroum ama görünütüyü çamura çevirmediğiniz sürece o kadar artış olmaz görüntü çamura döndükten sonra da RTX ekran kartının bir anlamı kalmaz.
Ve Lossless Scaling uygulaması en son baktığımda paralıydı RTX 4060'a virüs bulaştırmamak için korsan da indirilmez. Sırf 10 FPS içinde para verilmez.

Ekran kartı kullanan oyunlarda bayağı artış oluyor ve adamın PC RTX bir de sadece FPS için değil refleks içinde alınabilir bir ürün.

Hocam önemli bir şeyi unutmuşum CS2 de FidelityFX Super Resolution desteğei var oda aynı DLSS gibi bir şey onu performansa alırsdanız FPS bayağı artar ama kalite düşer o yüzden bence kalitede ya da dengelide kullanın FPS artışı olur.
Fotoğrafta en altta gözüken ayar.

Dosya Ekleri

• Counter-Strike 2 14.07.2024 09_22_10.png
    Counter-Strike 2 14.07.2024 09_22_10.png
    3,6 MB · Görüntüleme: 26

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı