Laptop fiziksel olarak nasıl kullanılmaz hale getirilir?

darthvader7000

Yoctopat
Daha fazla  
Selam, evdeki 15 yaşındaki 2 GB RAM'li laptopı kullanılmaz hâle getirmek istiyorum.
Artık hiçbir işe yaramıyor. Wi-Fi kopuyor, PC zaten Chrome bile açmıyor. PDF çıkartacağım yazıcıyı görmüyor. Video oynatmıyor. Tamamen ölü aslında, sadece ekranı açılıyor. Bilgisayarı su falan dökmeden, bir yerlerini kırmadan aşırı ısıtarak vb anakartını veya benzer bir seyleri bozup nasıl açılmaz hale getiririm?

Dipnot: Etik olmaz vb diyecek kişiler için söylüyorum, maddi durumumuz gayet iyi. ama babam geçmişi yüzünden psikolojik olarak harcama yapma konusunda rahatsız. Ceketi yırtılıyor, zorla yenisini alıyoruz yine yırtık olanı giyiyor. O yüzden bilmeden boş boş akıl vermeyin. PC müh. Okuyacağım, temel eğitim işlerimi bile göremiyorum. PC yenilemek için bu makinenin artık kurtarılamaz olmasi gerekiyor. Başka yolu yok.

Bilgisayarın içini açıp anakarttaki veri yollarını tornavidayla çizerseniz amacınıza ulaşırsınız muhtemelen. Bir ki başka şeylerden de kopartın :D

Artı -1 Eksi
Selam, evdeki 15 yaşındaki 2 GB RAM'li laptopı kullanılmaz hâle getirmek istiyorum.
Artık hiçbir işe yaramıyor. Wi-Fi kopuyor, PC zaten Chrome bile açmıyor. PDF çıkartacağım yazıcıyı görmüyor. Video oynatmıyor. Tamamen ölü aslında, sadece ekranı açılıyor. Bilgisayarı su falan dökmeden, bir yerlerini kırmadan aşırı ısıtarak vb anakartını veya benzer bir seyleri bozup nasıl açılmaz hale getiririm?

Dipnot: Etik olmaz vb diyecek kişiler için söylüyorum, maddi durumumuz gayet iyi. ama babam geçmişi yüzünden psikolojik olarak harcama yapma konusunda rahatsız. Ceketi yırtılıyor, zorla yenisini alıyoruz yine yırtık olanı giyiyor. O yüzden bilmeden boş boş akıl vermeyin. PC müh. Okuyacağım, temel eğitim işlerimi bile göremiyorum. PC yenilemek için bu makinenin artık kurtarılamaz olmasi gerekiyor. Başka yolu yok.

Virüs yükle tamamdır kardeşim. Ya da Windows klasörlerini komple sil.

Artı -3 Eksi

Hard diski çiz ufakta olsa kullanılmaz hale gelir PC aynı şekilde anakartın üstünden geçen veri yollarına vericeğin ufak bir hasar da PC'nin işini bitirir.

Artı -1 Eksi
PC'yi açtım işlemci fanını söktüm anakarttan ayarlı olmadığı için PC reset atmadı. GTA San Andreas vb birkaç program açtım download yaptım işlemci 87 dereceye çıktı. Daha sonra kasanın içine bir bardak su fırlattım PC dondu reset attım bir daha açılmadı, ekranda görüntü falan yok. Power tuşuna basıyorum açılmıyor ışık falan da yanmıyor. Daha babama söylemedim duyunca acaba ne diyecek?

Işlemci fanını çıkar, power tuşuna bas ve keyfini çıkar.

evillol.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı