Laptop fiziksel olarak nasıl kullanılmaz hale getirilir?

darthvader7000

Yoctopat
Daha fazla  
Selam, evdeki 15 yaşındaki 2 GB RAM'li laptopı kullanılmaz hâle getirmek istiyorum.
Artık hiçbir işe yaramıyor. Wi-Fi kopuyor, PC zaten Chrome bile açmıyor. PDF çıkartacağım yazıcıyı görmüyor. Video oynatmıyor. Tamamen ölü aslında, sadece ekranı açılıyor. Bilgisayarı su falan dökmeden, bir yerlerini kırmadan aşırı ısıtarak vb anakartını veya benzer bir seyleri bozup nasıl açılmaz hale getiririm?

Dipnot: Etik olmaz vb diyecek kişiler için söylüyorum, maddi durumumuz gayet iyi. ama babam geçmişi yüzünden psikolojik olarak harcama yapma konusunda rahatsız. Ceketi yırtılıyor, zorla yenisini alıyoruz yine yırtık olanı giyiyor. O yüzden bilmeden boş boş akıl vermeyin. PC müh. Okuyacağım, temel eğitim işlerimi bile göremiyorum. PC yenilemek için bu makinenin artık kurtarılamaz olmasi gerekiyor. Başka yolu yok.

PC'yi açtım işlemci fanını söktüm anakarttan ayarlı olmadığı için PC reset atmadı GTA san vb birkaç program açtım download yptım işlemci 87 dereceye çıktı daha sonra kasann içine bir bardak su fırlattım PC dondu reset attım bir daha açılmadı ekranda görüntü falan yok Power tuşuna basıyorum açılmıyor ışık falanda yanmıyor daha babama söylemedim duyunca acaba ne diyecek.

Işlemci fanını çıkar, power tuşuna bas ve keyfini çıkar.

Eki Görüntüle 1894564
Forum.

Sonra fanı tekrar takarsınız.

Virüs yükle tamamdır kardeşim. Ya da Windows klasörlerini komple sil.

Hocam format atılabilir kalıcı olmaz böyle.

Selam, evdeki 15 yaşındaki 2 GB RAM'li laptopı kullanılmaz hâle getirmek istiyorum.
Artık hiçbir işe yaramıyor. Wi-Fi kopuyor, PC zaten Chrome bile açmıyor. PDF çıkartacağım yazıcıyı görmüyor. Video oynatmıyor. Tamamen ölü aslında, sadece ekranı açılıyor. Bilgisayarı su falan dökmeden, bir yerlerini kırmadan aşırı ısıtarak vb anakartını veya benzer bir seyleri bozup nasıl açılmaz hale getiririm?

Dipnot: Etik olmaz vb diyecek kişiler için söylüyorum, maddi durumumuz gayet iyi. ama babam geçmişi yüzünden psikolojik olarak harcama yapma konusunda rahatsız. Ceketi yırtılıyor, zorla yenisini alıyoruz yine yırtık olanı giyiyor. O yüzden bilmeden boş boş akıl vermeyin. PC müh. Okuyacağım, temel eğitim işlerimi bile göremiyorum. PC yenilemek için bu makinenin artık kurtarılamaz olmasi gerekiyor. Başka yolu yok.

Hocam ekran soketinide sökebilirsin.

Artı -1 Eksi

Meyve suyu dökülsün kazayla

Artı -1 Eksi
Hoc.

Evet, formatla çözülemeyecek ve tamircinin bakınca dışarıdan müdahale olduğunu anlamayacağı bir yöntem arıyorum. Yazılanlar arasından deneyeceğim artık. Bakıyorum önerilere.

Hocam ekranı soketi sök iz bırakmadan en iyisi bu.

Artı -1 Eksi
Hocam RAM'i doldurun işlemci tam performansta çalışsın PC ısınması için ayrı bir poşet içine koy hava almasın 10dk yakalmaz poşet soğumaya başlayınca işlemci yanmış olacak h. O

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı